Header home

Wadlopen voor Water

GEZOCHT; SPORTIEVE COLLEGA'S VOOR HET ABN AMRO WADLOPEN VOOR WATER TEAM!

GEZOCHT; sportieve collega’s voor het ABN AMRO Wadlopen voor Water team. Een buitengewone tocht van 40 kilometer in 2 dagen (3 & 4 juli) over de bodem van de Waddenzee om geld op te halen voor vrouwen en meisjes in Afrika en Azië die geen toegang hebben tot veilig drinkwater.

foto-wadlopen-voor-water-simavi-1Natuur, avontuur en actie komen samen tijdens Wadlopen voor Water: Zet jij je met je collega's in voor het goede doel? Simavi zet zich in om het gigantische waterprobleem van de wereld onder de aandacht te brengen (90% van de klimaatrampen zijn water gerelateerd) EN natuurlijk om te zorgen dat er lokaal betere toegang tot schoon drinkwater komt. Zoals iedereen de afgelopen weken wel heeft gezien in de media komt het probleem steeds dichter bij huis. Tijd voor actie dus!

Lizette van Haaren is momenteel vanuit ABN AMRO gesecondeerd bij Simavi en mag daarom aan ABN AMRO deelnemers een korting van ruim 20% aanbieden. Het inschrijfgeld van EUR 500 wordt daarmee EUR 390. Het hele programma is hiermee gecovered vanaf vertrek en aankomst in Lauwersoog (vervoer, eten/drinken, overnachting, wadlopen inclusief gids en 2 workshops). TIP; Vraag je leidinggevende of er budget is om het inschrijfgeld vanuit de afdeling te betalen. Je kunt je Benefit for Better dagen inzetten om de tocht te lopen. Elke deelnemer haalt tenminste EUR 2.000 op voor het goede doel – je krijgt tips & tricks hoe je dit het beste kunt aanpakken!  

Bekijk hier een filmpje van mensen die je voorgingen!


De inschrijving sluit op 5 juni. Er zijn maximaal 15 plekken beschikbaar dus wees er snel bij!

Meld je hieronder aan:

3 - 5 juli 2024 / Bedrijven keren het tij (wandelenvoorwater.nl)

Team ABN AMRO (wandelenvoorwater.nl)

Vragen? Schroom niet om contact op te nemen met Lizette via; lizette.vanhaaren@simavi.nl of +316 5105 3332. Zij zit in de organisatie en loopt zelf mee met team ABN AMRO.

 

foto-wadlopen-voor-water-simavi-2




Footer Icon