Header home

Je, Anne in DeLaMar

BOEK DEZE VOORSTELLING NU MET 20% KORTING!

Het tijdloze verhaal uit de dagboeken van Anne Frank keert terug in de theaters in een wel heel bijzondere versie. In Je, Anne vormen liedjes en dagboekfragmenten een rode draad door de vertelling van de complete onderduikperiode in het Achterhuis. De moeilijke momenten, de spanning en onzekerheden, maar ook de onderlinge warmte en momentjes van hoop worden belicht. Anders dan in eerdere vertellingen, films en theaterstukken vertelt Je, Anne het feitelijke verhaal van de onderduikers zonder dat dit gedramatiseerd, aangevuld of aangepast is. Het script van Enid Futterman werd hiervoor gecomplementeerd met integere en veelal aangrijpende liedjes van Michael Cohen. Deze combinatie geeft een intiem kijkje in de gevoelens, ontwikkelingen en (on)zekerheden van een jong meisje dat ondanks alles altijd optimistisch wist te blijven.

markvijn-jeanne-090224-078-edit-internet

 

Exclusief voor PV-leden
20% korting. Tickets nu vanaf €15,60 i.p.v. vanaf €19,50 (excl. transactiekosten)! De korting is geldig op de voorstellingen van 29 t/m 31 mei 2024 in DeLaMar in Amsterdam.

Duurzaamheid
DeLaMar doet er alles aan om een zo groen mogelijk theater te zijn. Hieronder lees je wat we op het gebied van duurzaamheid hebben bereikt en willen bereiken.

Lees HIER meer.

 voor deze aanbieding.




Footer Icon