Header home

Digitale keukenweegschaal

NAUWKEURIG VAN 6KG TOT 0,1 GRAM INCL. TARRA FUNCTIE. NU MET 25% KORTING!

Ontdek de ultieme precisie en het gebruiksgemak van de SOEM keukenweegschaal, de perfecte aanvulling voor iedere keuken. Met zijn stijlvolle design en RVS weegplatform, past deze weegschaal naadloos in elk interieur. Ondanks het lichte gewicht van slechts 40 gram, is de weegschaal gemaakt van duurzaam kunststof en RVS, waardoor het bestand is tegen de dagelijkse uitdagingen van het koken en bakken.

Dankzij de tara-functie kunt u met gemak meerdere ingrediënten tegelijk wegen, zonder dat u een rekenmachine nodig heeft. Plaats eenvoudigweg het eerste ingrediënt in het weegbakje, gebruik de tara knop om het gewicht terug te zetten naar nul en voeg vervolgens het volgende ingrediënt toe. Dit bespaart tijd en zorgt voor nauwkeurige resultaten bij elk recept.

De SOEM weegschaal heeft een indrukwekkende weegnauwkeurigheid van 0,1 gram en een maximale weegvermogen van 6 kg. Hierdoor is de weegschaal geschikt voor zowel kleine als grote hoeveelheden, waardoor het een veelzijdige keuze is voor elke thuiskok. De automatische uitschakelfunctie zorgt ervoor dat de batterij (2x AAA, inbegrepen) langer meegaat en de weegschaal energiezuinig is. Houd er echter rekening mee dat de weegschaal niet vaatwasserbestendig is en met de hand gereinigd dient te worden.

soem-kitchen-scale-k38-7 soem-kitchen-scale-k38-5 soem-kitchen-scale-k38-3


100% tevredenheidsgarantie. Wij staan volledig achter de kwaliteit van onze producten en bieden een garantie van 12 maanden.

Bestel jouw precisie keukenschaal vandaag en weeg nauwkeurig af tot de laatste gram!

Speciale PV-korting
Exclusief voor PV-leden nu met 25% korting. Van €24,95 voor €18,71.

 voor deze aanbieding.




Footer Icon