Header home

Farm Camps

€50 KORTING EN GRATIS HUUROVERALLETJES T.W.V. €7,50 PER STUK!

FarmCamps staat voor een onvergetelijke, natuurlijke en avontuurlijke vakantiebelevenis in een omgeving waar het nooit saai is. Van een paardenboerderij tot een speel- en leerboerderij en van een melkveehouderij tot een akkerbouwer, bij FarmCamps is er keuze genoeg. Ontsnap aan de drukte van de dag en geniet samen met je gezin, familie en vrienden van het leven op de boerderij.

farm-camps-luxe-farmtentWe horen je denken, kamperen? Is dat wel iets voor mij? Bij FarmCamps wel! Je slaapt namelijk in een luxe glamping tent die van alle gemakken voorzien is. Net als thuis, maar dan leuker! Bekijk hier onze tenten.
De ideale plek dus om lekker te ontspannen en te genieten van de rust na alle hectiek van het dagelijkse leven. Heb je toch nog een beetje overtuiging nodig, lees dan verder over op deze pagina.
Wil jij in 2024 ook een weekendje naar de boerderij of ben je op zoek naar dé perfecte vakantie met kinderen. Dan ben je bij ons aan het goede adres! En helemaal nu, want bovenop de toch al scherpe prijzen, krijg je ook via PVAA nog eens €50,- korting en gratis huuroveralletjes (t.w.v. €7,50 per stuk) bij het boeken van jouw boerenavontuur. Geen slechte deal, al zeggen wij het zelf 😉.

De voowaarden? Die zijn niet zo spannend!
Deze actie loopt tot 1 november 2024 en is geldig voor alle aankomsten in 2024. De code is eenmalig te gebruiken voor één tent per reservering. De code is niet te gebruiken in combinatie met andere winacties of kortingscodes.

Exclusief voor PV-leden
Op alle boekingen: €50,- korting en gratis huuroveralletjes (t.w.v. €7,50 per stuk).

farm-camps-kinderen-op-hek farm-camps-luxe-farmtent

 

 voor deze aanbieding.




Footer Icon