Header home

About A Cruise

KORTING OPLOPEND TOT €100 P.P.!

Betreed de Wereld van Ultieme Luxe op aboutacruise.com! 

Op aboutacruise.com nodigen we je uit voor een reis door de schitterende wereld van cruises, doordrenkt met glamour, aanbiedingen en het laatste cruisenieuws. Ontdek de prachtige bestemmingen en luxueuze reizen van diverse cruiserederijen terwijl we je meenemen op een ontdekkingsreis vol elegantie en comfort op zee.

Glamour Aan Boord: Laat je betoveren door de verhalen over de ultieme luxe aan boord van de meest glamoureuze cruiseschepen. Van weelderige suites en culinaire hoogstandjes tot exclusieve voorzieningen, ontdek de wereld van cruisen met een vleugje stijl en schittering.

Cruisenieuws & Trends: Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en trends in de cruise-industrie. Van opkomende bestemmingen tot innovatieve schepen en spannende reisroutes, aboutacruise.com brengt je het meest actuele nieuws voor een goed geïnformeerde reisplanning.

Exclusieve Aanbiedingen: Profiteer van speciale aanbiedingen en cruisevoordelen die, soms exclusief, beschikbaar zijn voor onze lezers. Ontvang prijsverlagingen, gratis upgrades en andere unieke deals die jouw cruise-ervaring nog onvergetelijker maken.

Tips voor Optimaal Voordeel: Leer hoe je het maximale uit je cruise kunt halen met handige tips voor extra voordeel. Van spaarprogramma's tot loyaliteitsbonussen, we delen inzichten om ervoor te zorgen dat jouw cruise niet alleen luxueus, maar ook financieel aantrekkelijk is.

Via aboutacruise.com cruise je mee naar een wereld vol elegantie, waar elk nieuwsbericht een deur opent naar nieuwe mogelijkheden en elke aanbieding een kans biedt om jouw cruise-ervaring te verbeteren. It's all About a Cruise, waar we de zee bevaren met stijl, nieuws en voordelen! 🚢✨

captain-cruise-balkon herfstcruise-2019-msc-seaview-actie

Je boekt via onze partner, en met een zeer ervaren en deskundig team van medewerkers. Deze cruise-experts hebben kennis van de vele verschillende rederijen om je een goed advies te kunnen geven.

Wat wij het allerbelangrijkste vinden is de service die je krijgt. Geen wachttijden aan de telefoon, geen standaard pakketten, want niemand is hetzelfde. Je krijgt een cruise op maat! Naast het boeken van je cruise kunnen wij ook zorgen voor eventuele vluchten, hotelovernachting, transfers en excursies.

Denk je er over binnenkort een cruise te boeken? Bekijk dan direct de verschillende cruises, vaargebieden, rederijen en bestemmingen  Hier ben je zeker van de hoogst gewaardeerde service in de cruisebranche. Zij sturen je bekwaam door de zee van cruisevakanties. Je boekt betrouwbaar online en betaalt gegarandeerd de laagste prijs.

Via de zoekmachine kies je gemakkelijk de juiste cruise! Daarnaast vind je informatie over de bestemmingen en de schepen. Extra's zoals vluchten, transfers en hotels kunnen gemakkelijk worden bij geboekt voor je!

Exclusief voor PV-leden
Aboutacruise biedt speciaal voor PV-leden een kortingsstaffel oplopend tot €100,- p.p. op cruises inclusief vluchten.

Deze actie is niet geldig in combinatie met andere kortingsacties.

  • Kies voor gemak, kies voor kwaliteit, kies voor aboutacruise.com voor jouw volgende cruise-avontuur!
  • Op aboutacruise.com kun je binnenkort nog meer spannende reizen en aanbiedingen verwachten!
  • We werken hard om ons aanbod continu uit te breiden en nieuwe, cruises toe te voegen. Blijf op de hoogte van onze website om als eerste toegang te krijgen tot de nieuwste bestemmingen en deals voor jouw volgende cruise-avontuur.

Duurzaamheid
Kan cruisen duurzamer? Bij MSC Cruises geloven we dat het kan. Van de introductie van schonere brandstoffen op onze vloot tot duurzame excursies en onze ultramoderne waterzuiveringsinstallaties, wij stellen duurzaamheid centraal bij alles wat we doen. Om de zee die we thuis noemen te behouden en het cruisen voorgoed te veranderen.

Onze nieuwe cruiseschepen verleggen de grenzen van wat mogelijk is op zee. Van schonere technologieën tot innovatieve restaurantconcepten, onze groeiende vloot is een verklaring van ons betrokkenheid bij de toekomst van deze planeet.
Ontdek de toekomst van cruisen met MSC Cruises.
Ontdek via deze link meer:: Ontdek de Toekomst van Cruisen | MSC Cruises

msc-euribia msc-euribia-galeria

*MSC Cruises presenteert: "ONTDEK DE TOEKOMST VAN CRUISEN"*
De centrale boodschap van de campagne is geïnspireerd op de Curious Travelers - een groeiend klantensegment dat gedreven wordt door de mogelijkheid om de wereld te verkennen op een duurzame en best-in-class manier. Deze campagne benadrukt hoe de gasten een blijvend verschil kunnen maken met elke reis die ze maken op onze groeiende vloot, of het nu gaat om de duurzame technologieën die op onze schepen zijn geïntegreerd of om een van onze innovatieve milieuvriendelijke excursies aan wal.

Kijk hier hier een filmpje!


Holland America Line - Operation Oceans Alive
Holland America Line onderneemt veel activiteiten om niet-essentiële wegwerpartikelen, waaronder plastic, aanzienlijk te verminderen op haar schepen. Dit is de sleutel tot haar duurzaamheidsprogramma, 'Operation Oceans Alive'. Holland America Line voelt dat het onze gezamenlijke verantwoordelijkheid is om de ecologische voetafdruk te beperken.

Lees hier meer: Duurzaamheid (hollandamerica.com)

captain-cruise-hal-zuiderdam-2019-panama captain-cruise-diner


AIDA Cruises
Aan boord bij AIDA Cruises eet je vers en duurzamer. Bedreigde diersoorten? Die zijn niet op de menukaart te vinden. AIDA Cruises vertrouwt op onbewerkt voedsel. Dat is niet alleen lekker, maar voorkomt ook nog eens veel verpakkingsafval. AIDA Cruises slaagt er elk jaar in om voedselverspilling te verminderen. En de uitstoot van het cruiseschip wordt gefilterd met een scrubber die de zwavel afvangt. De AIDAnova vaart zelfs op LNG wat de schoonste fossiele brandstof is. Hierbij ontstaat een mindere hoeveelheid CO2 tijdens de verbranding. Extra schonere lucht dus.

Royal Caribbean
Elke dag blijven verbeteren, waar je ook heen gaat: dat is het streven van Royal Caribbean. Bestemmingen en excursies zijn verduurzaamd en gecertificeerd door GSTC (Global Sustainable Tourism Council). Hoe zit het met het door jouw geproduceerde afval? Dat wordt herbruikt, gerecycled of omgezet naar energie. Alle schepen zijn afvalneutraal en de nieuwe schepen zijn zo efficient mogelijk ontworpen. Weinig wrijving, speciaal getinte ramen, ledverlichting en energiezuinige apparatuur.

Norwegian Cruise Line
Bij Norwegian Cruise Line wordt je hut verwarmd met de warmte die wordt afgegeven door de motoren. Je CO2 voetafdruk wordt hierdoor een stuk kleiner. Brandstof wordt bespaard en de waterproductie wordt verbeterd. Tijdens het opknappen van de cruise-schepen worden zoveel mogelijk delen gerecycled of gedoneerd, zodat er zo min mogelijk naar de vuilnisbelt gaat en zodat jij met een beter gevoel van de cruise kunt genieten.

captain-cruise-hal captain-cruise-alaska-oceania-hotelkamer

 voor deze aanbieding.




Footer Icon