Header home

Da Vinci: Genius

BEZOEK DEZE DEZE EXPERIENCE NU MET 30% KORTING!

De bekroonde ‘Da Vinci: Genius’ experience is geopend in Nederland. De voorstelling geeft bezoekers een kijkje in het creatieve en geniale brein van Leonardo da Vinci middels een nieuwe meeslepende en interactieve show. ‘Da Vinci: Genius’ beleefde haar première in Berlijn en werd daar bekroond met twee prestigieuze awards.

'Da Vinci: Genius' integreert de nieuwste AI-technologie, digitale projecties en 360-graden audio soundscape om bezoekers te inspireren de hedendaagse wereld te zien door de ogen van Da Vinci. De show laat zien dat veel van de wereldwijde uitdagingen, waarmee we vandaag de dag worden geconfronteerd, al meer dan 500 jaar geleden werden voorzien door Da Vinci.

De innovaties en uitvindingen van Leonardo da Vinci op het gebied van schilderkunst, muziek, beeldhouwkunst, techniek, ecologie en astronomie waren revolutionair. In 'Da Vinci: Genius' neem je een duik in de visie van Da Vinci en ontdek je hoe zijn ideeën tot stand kwamen. Stap voor stap ontdek je via interactieve technologie en projecties de iconische kunstwerken zoals de 'Mona Lisa' en 'Het Laatste Avondmaal'.

 

kopie-van-da-vinci-genius-ams2023-monalisa-aiWaar en wanneer 
Amsterdam, Amstel Design District (Willem Fenengastraat 43)
Van 30 november 2023 t/m 31 augustus 2024
Geopend van woensdag t/m maandag van 10.00 - 18.00 uur

Exclusief voor PV-Leden
Nu tijdelijk met 30% korting! Van €25,00 voor €17,50!
Deze actie geldt t/m 31 augustus 2024.

 

 voor deze aanbieding.




Footer Icon