Header home

Maatpakken - Paul Sartoria

TOT 25% KORTING OP MAATKLEDING!

Paul Sartoria – gepassioneerd tot in ieder (maatwerk)detail!
Met ruim 15 jaar ervaring in het hoge segment van de markt en een extreem goed oog voor detail en styling is Paul Sartoria de privé tailor van Amsterdam, ’t Gooi en omstreken. Laagdrempeligheid met een uitmuntende service voor fair prices! 
Met Italië als grote inspiratiebron en veel plezier in ons werk, zijn we gepassioneerd en zeer vakkundig. Iedere relatie verlaat met een glimlach op zijn gezicht ons privé atelier.
 
Het is voor ons een bewuste keuze om geen fysieke winkel te hebben maar een privé atelier. De rust, tijd en aandacht tijdens de afspraak in een ontspannen setting wordt als waardevol ervaren. Genieten van een Italiaanse espresso of een goed glas wijn en de tijd nemen om gezamenlijk de wensen door te nemen en het juiste item samen te stellen.
 
Naast ons privé atelier, gelegen in Amsterdam Oud-Zuid, bieden we de mogelijkheid om bij je thuis langs te komen of op kantoor. We snappen als geen ander dat het tijdrovend is om op een drukke zaterdag de stad in te gaan om een nieuw pak of geklede outfit te scoren. 
We denken hierin graag mee om het juiste moment te plannen, bijvoorbeeld tijdens je lunchpauze of tussen afspraken door.
 
‘We willen het niet moeilijker maken dan het is, goede service en eerlijke prijzen en een hoop gezelligheid’ vertelt eigenaar Paul Taekema. 
‘Het draait om de klant, het juiste (kleur) advies, details, knopen en voeringen, maakwijze en het meten van de lichaamsmaten. Maar voornamelijk ook de uitleg over de verschillende Italiaanse stofhuizen (Loro Piana, Ariston, Vitale Barberis, Reda, Thomas Mason, etc.) waar we mee werken.’
We helpen graag een grote bijdrage te leveren aan jouw (professionele) uitstraling. Een verpletterende eerste indruk is essentieel voor vertrouwen en business.
 
Voor iedereen is er een gepast item te koop. Naast prachtige maat- of trouwpakken, smoking, bieden we ook smart-casual combinaties. Denk hierbij aan chino’s, (knitted) overhemden en een makkelijk te dragen jasje. 
Zelfs een sneaker tot geklede schoen is mogelijk. Alles op maat en met vier á vijf weken persoonlijk bij je afgeleverd. 
 
Onze focus ligt op circulariteit. Paul Sartoria produceert enkel 1 van 1 stuks. Dit om de overstock van kleding wereldwijd te beperken. Al onze producten zijn gemaakt van natuurlijke materialen. Neem een wol of katoen, dit zijn materialen die volledig recyclebaar zijn mocht een pak of jasje de beste tijd hebben gehad.
 
Celebrate Moments – Celebrate Life
 
paul-sartoria-agendaHoe gaat het in z’n werk? 
1)    Je plant gemakkelijk een afspraak via de agenda op www.paulsartoria.com, of belt 06 – 12534555. De afspraak kan gepland worden in ons atelier in Amsterdam of bij jou op locatie. Vermeld dat je via ABN-Amro contact opneemt.
2)    Tijdens je afspraak van ca. 40-60 minuten stellen we gezamenlijk jouw outfit(s) samen en nemen we je mee door de verschillende opties zoals ons uitgebreide aanbod stoffen, kleuren, voeringen, knopen, designopties, etc.
3)    Na vier weken maken we een vervolgafspraak om door te passen en te zorgen dat je meer dan tevreden de deur uit gaat.
4)    Na de eerste levering zijn je maten bekend en is het heel makkelijk om je volgende pak, overhemd of jasje te bestellen. 
Onze stoffen wisselen ieder seizoen.
 
Exclusief voor leden van de Personeelsvereniging ABN AMRO bieden we onderstaande aanbieding:
 
Smoking + smokingshirt op maat van €1348,- voor €998,-
 
Maatjasje + maatshirt + chino op maat van €1298,- voor €998,-
 
Maatpak (businessline) van €748,- voor €648,-
 
(*prijzen zijn afhankelijk van de gekozen stoffen, maakwijze en details)
 
Paul Sartoria|| www.paulsartoria.com || info@paulsartoria.com || instagram.com/paulsartoria || 0612534555 || Emmalaan 25, 1075 AT, Amsterdam
paul-sartoria-stoffen

 




Footer Icon