Header home

Interhome

10% KORTING OP 34.000 VAKANTIEHUIZEN IN 31 LANDEN!

Je volgende vakantie doorbrengen in een vakantiewoning met korting?
Dat kan dankzij Interhome. Kies uit 34.000 woningen in heel Europa.
Jij krijgt 10% korting op het hele Interhome aanbod.

Als je een vakantiehuis in Nederland wilt huren heb je keuze uit accommodaties door heel het land. Van de schitterende kust van Zeeland tot de prachtige bossen in het Veluwegebied, er is voor ieder wat wils.

Maar misschien wil je voor jouw vakantie wel een huis in het buitenland huren? Waarom dan niet een huis met zwembad op een van de populairste bestemmingen van Spanje, bijvoorbeeld Mallorca, Costa del Sol of Costa Blanca waar het hele gezin van het warme weer kan genieten? Wil je liever tijdens je skivakantie in je eigen hut in de bergen van Oostenrijk verblijven? Ook dan zit je bij Interhome aan het juiste adres!

Of het nu gaat om een korte vakantie of een langverwachte zomervakantie, jij kunt bij Interhome een reeks comfortabele vakantiehuizen en appartementen boeken. Zo kan je genieten van een verblijf in een ontspannen privé-omgeving.

Citytrips
Wist je dat je bij Interhome ook aan het juiste adres bent voor sfeervolle appartementen in grote steden als Parijs, Barcelona, New York en Londen?

interhome-2024-woning interhome-2024-terras-woning-kopie

Exclusief voor PV-leden
Op je boeking bij Interhome vakantiehuizen krijg je 10% korting op je totale huursom. Dat is bovenop de reeds geldende kortingen en aanbiedingen tot wel 33%.

  • 34.000 vakantiehuizen en appartementen in 28 landen.
  • Lokale servicekantoren voor al je vragen.
  • Meer dan 50 jaar ervaring in verhuur, kwaliteit en service.
  • 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar voor al je vragen.
  • Interhome is aangesloten bij ANVR, SGR en het calamiteitenfonds

 voor deze aanbieding.




Footer Icon