Header home

Dinner Train

DÉ BIJZONDERE DINERERVARING NU MET 10% KORTING!

Altijd al eens willen dineren in een rijdende trein? Dat kan! Dinner Train is een unieke beleving in een als restaurant ingerichte trein die door Nederland rijdt en gasten verwelkomd voor een smakelijke reis. Geniet van een heerlijk menu terwijl je zacht wiegend door het wisselende landschap rijdt.
dinnertrain-3Door te kiezen voor een middag of avond weg met de Dinner Train, verzeker je jezelf van een
bijzonder uitje vol gezelligheid en lekker eten. Elke week vertrekt de trein vanuit een ander groot station in Nederland, zo is er altijd wel een stad dicht bij jou in de buurt.

Zodra de trein het station binnen rolt zijn alle ogen gericht op onze majestueuze blauwe trein. Onze gastheren en gastvrouwen heten je welkom aan boord van de trein. Het uitje kan nu echt beginnen! Stap binnen in een gezellig treinrestaurant en laat je van begin tot eind verrassen door wat Dinner Train allemaal te bieden heeft. 2 uur lang kun je genieten van een keuzemenu samengesteld door onze chef-kok terwijl de landschappen blijven veranderen.

Wij zorgen er natuurlijk ook voor dat je weer op hetzelfde station als het vertrekstation aankomt. Wie neem jij mee?

Exclusief voor PV-leden  

  • 10% korting
    Tafel van 2 personen: €69,00 p.p. voor €62,10 p.p.
    Tafel van 3 personen: €79,00 p.p. voor €71,10 p.p.
    Tafel van 4 personen: €64,00 p.p. voor €57,60 p.p.

Duurzaamheid 
Dinner Train maakt gebruik van het bestaande en reguliere spoornetwerk in Nederland. In 2018 hebben wij 3 E-locomotieven van de NS overgenomen. Deze E-locomotieven ofwel E-locs zijn volledig elektrisch en pakken hun stroom van de bovengeleiders boven het spoor.
Vanaf 2017 rijden de treinen in Nederland, als eerste land ter wereld, voor 100% op windstroom. Hierdoor verbruikt Dinner Train geen fossiele brandstoffen en kunnen wij op onze eigen manier iets
bijdragen aan het milieu.

dinnertrain-1

 voor deze aanbieding.




Footer Icon