Header home

Escaping!

LAAT JE OPSLUITEN IN EEN VAN DE ESCAPEROOMS! NU MET 10% KORTING!

Escape rooms zijn het populairste uitje van dit moment! Wanneer mogen we jullie opsluiten? Speel Let’s Rob the Bank of Prof. Kepler in Breda en Utrecht, en Let’s Rob the Bank of Patient X in Breda. Durven jullie de uitdaging aan?

escaping-kepler-lghtEscaping biedt een nieuw high-end entertainment concept midden in de stad. Met een groepsspel genaamd escaperooms kun je als team jezelf laten opsluiten in een kamer en krijg je de taak om te ontsnappen binnen 60 minuten. Elk spel van Escaping heeft zijn eigen unieke verhaal, met volledig gethematiseerde inrichting en ondersteunende films tijdens het spel.
Op deze manier bieden de spellen van Escaping een unieke en kwalitatief hoogwaardige ervaring, waarbij je het gevoel krijgt de hoofdrolspeler te zijn in een film. Ontsnap uit onze spannende escape room in Utrecht, Breda en Antwerpen (BE).

Exclusief voor PV-leden
Met de speciale kortingscode van de PV krijg jij 10% korting op de entreeprijs, niet in combinatie met andere kortingsacties!

Duurzaamheid
Alle verbruiksartikelen van de escape rooms worden gedrukt op milieuvriendelijk papier/karton. In Breda wordt de ruimte verwarmt middels een warmtepomp.

escaping-2

 voor deze aanbieding.




Footer Icon