Header home

Ontdek de Train & Electric Drives door Italie met De Jong Intra

BOEK JE VAKANTIE ALTIJD MET EEN SPECIALE LEDENKORTING VAN 8%

Stap in de nachttrein en kom uitgerust aan op bestemming. Na aankomst staat er een electrische huurauto inclusief gratis tankpas voor je kaar, waarmee je de prachtige regio op een verantwoorde manier gaat ontdekken.

Train & Electric Drive Cinque Terre en Toscane - 11-daagse treinreis inclusief elektrische huurauto v.a. € 1994 € 1834,48 p.p.


De treinreis begint in Nederland en gaat naar München, vanaf hier neem je de nachttrein naar Florence. Vervolgens rij je naar de Cinque Terre, waar je 4 nachten verblijft. Daarna overnacht je 4 nachten in de Maremma streek, een minder bekend gedeelte van Toscane. Hoogtepunten als de kleurrijke dorpjes van de Cinque Terre, Pisa, Siena en San Gimignano wisselen elkaar af met minder bekende plaatsen als bijvoorbeeld Rapallo of Pitigliano. Je overnacht in authentieke en duurzame accommodaties inclusief ontbijt.

Train & Electric Drive Puglia & Amalfikust - 12-daagse treinreis inclusief elektrische huurauto v.a. € 2059 € 1894,28 p.p.

Via Duitsland en Zwitserland reis je per trein naar Milaan, hier neem je vervolgens de nachttrein naar Puglia, in het uiterste zuiden van Italië. Je rijd vervolgens door Puglia in een elektrische auto en verblijft in 3 duurzame, luxe accommodaties waar natuur, cultuur en traditie een hoofdrol spelen. Het oprechte contact met de eigenaren, die je graag tips geven over de leukste plekjes en activiteiten in de buurt van je verblijf, zorgen voor een warm ontvangst. Ook overnacht je 3 nachten vlakbij de beroemde Amalfikust, een perfecte combinatie.

Kijk voor alle actuele prijzen en rondreizen op www.dejongintra.nl

Bovenstaande vanaf prijzen zijn gebaseerd op een vakantie met twee personen met de aangegeven vervoerssoort en vertrek in september 2024 en zijn een momentopname. Deze aanbieding is de gehele maand mei geldig.

train-electric-drive-puglia-amalfikust-ostuni train-electric-drive-puglia-amalfikust-auto train-electric-drive-puglia-amalfikust-amalfikust

 voor deze aanbieding.




Footer Icon