Header kcc

Kunst & Cultuurclub

Bericht van het bestuur:

De evenementen t/m 30 september zijn gecanceld evenals de reis naar Belgrado.

Door de bijzondere en bizarre Coronatijd hebben we sinds medio maart jl. tot onze spijt geen activiteiten van onze vereniging meer kunnen houden. We hebben behoefte om jullie even bij te praten.

Meerdere activiteiten stonden reeds op de agenda, waaronder:

* De Algemene Ledenvergadering op 18 maart jl. Die vergadering zou voorafgegaan zijn door een wandeling in de buurt van het Java eiland en zou afgesloten worden met een diner na afloop van de vergadering. Heel veel leden hadden zich voor deze dag opgegeven. Het door Femia ingehouden bedrag voor die dag zal ondertussen naar jullie zijn teruggeboekt. Reden hiervoor is dat we geen idee hebben op dit moment hoe de zaken in de nabije toekomst er voor staan en of het toegestaan is of we weer een dergelijke activiteit kunnen organiseren en wat dan de kosten zullen zijn. Vorige week tijdens onze 'zoom' bestuursvergadering hebben we besloten om de activiteiten op het Java eiland door te schuiven naar volgend jaar in combinatie met de ALV over 2020. Dus wordt vervolgd, maar wanneer wachten we nog even af.

Wat betreft de jaarstukken over 2019: deze stukken zijn ter fiattering aan de deelnemers verstuurd. Indien we verder geen commentaar op de stukken krijgen, beschouwen we ze als vastgesteld. 

* Bezoek aan Antwerpen op 16 mei 2020. Ook deze activiteit zal voorlopig worden opgeschoven. Zodra er meer duidelijkheid is gaan we weer met de organisatie in onderhandeling.

* Bezoek aan het Olympisch Stadion. De voorgestelde datum was zaterdagmiddag 18 april jl. Ook deze activiteit wordt doorgeschoven naar een latere datum.

* Bezoek aan Royal Talens Apeldoorn. Komt ook op een latere datum.

* Sail Amsterdam - augustus 2020. Is gecanceld.

* Rondleiding Tivoli-Vredenburg met een eventueel lunchconcert. Is opgeschoven naar een latere datum totdat er meer zekerheid is. 

* Uitvoering van Die Jahreszeiten van J. Hayden door Het Amsterdams Gemengd Koor op 22 november a.s.

Is in verband met de Corona afgelast. Zoals jullie misschien hebben gehoord is het AGK na het concert van 8 maart j.l. hard getroffen door de corona. 101 leden van de 130 werden ziek. 1 lid is overleden en 3 partners van koorleden zijn ook overleden. Koren mogen, voorlopig tot 1 september maar waarschijnlijk langer, i.v.m. het grote risico van 'super spreading' niet repeteren. 

*Stedentrip naar Belgrado najaar 2020. Lang is getwijfeld of we de reis wel of niet door zouden laten gaan. Al met al zijn we toch tot de conclusie gekomen in verband met het grote risico van besmetting en de komst van een eventuele 2e golf besmettingen, om deze reis toch te annuleren. De kosten van de aanbetaling zijn, omdat het uitzonderlijke omstandigheden waren, voor rekening van de vereniging genomen.

 

* Geen activiteiten ABN AMRO en het PV Hoofdbestuur hebben besloten dat er in elk geval tot 30 september geen activiteiten plaats vinden. Het bestuur heeft in navolging hiervan en i.v.m. de huidige protocollen en regels van de overheid besloten om tot komend najaar geen activiteiten te organiseren. In het najaar kunnen we ook beter overzien of er al dan niet een 2e golf komt. Op 29 september a.s. hebben we onze volgende vergadering en zullen dan bekijken hoe de situatie er voor staat.

 

* 2 Nieuwe aspirant bestuursleden. Tot onze vreugde hebben we eind vorig jaar 2 nieuwe aspirant bestuursleden mogen begroeten. Het gaat om Anita van der Gaast en Hans Tonbreeker. Beiden zijn nog actieve medewerkers bij de Bank. Als de Algemene Ledenvergadering was doorgegaan, waren ze ongetwijfeld met grote instemming door de leden begroet. Ze hebben ondertussen al een half jaar met het zittende bestuur mee kunnen draaien. We zijn erg blij en hopen dat ze nog lang lid mogen zijn van ons bestuur.

 

* Nieuwsbrief Cultuur Werkt!. We hebben weer een 2-jarig contract afgesloten met de organisatie van Cultuur Werkt!. Dit betekent dat jullie ook in de komende 2 jaar een digitale Nieuwsbrief met vaak heel leuke culturele aanbiedingen zullen blijven ontvangen.

 

Dit was voorlopig het nieuws waarover we jullie even wilden bijpraten. We hopen van harte dat alle culturele voorstellingen en uitjes op korte termijn weer kunnen starten. Mochten jullie nog suggesties hebben voor veilige activiteiten binnen de corona-protocollen, dan horen wij dat graag! Wij houden jullie op de hoogte.

Het Bestuur 

 

- Louwman museum januari 2020:   

 Foto's van 18 januari 2020 :

louwman-2

louwman-4

louwman-3

louwman-1

louwman-laatste

  

  

========================================================================

  

De Kunst- en Cultuurclub verzorgt de volgende activiteiten:

 • de Uitkrant wordt niet meer verspreid maar kan op internet bekeken worden :

          https://www.iamsterdam.com/nl/uit/blijf-op-de-hoogte/uitkrant

 • Ongeveer 9x per jaar voorstellingen, excursies en rondleidingen onder professionele begeleiding.
 • CultuurWerkt! - abonnement, dit bestaat uit de volgende producten en diensten:
  - Exclusieve toegang tot de afgeschermde CultuurWerkt! - aanbiedingensite, waarmee men
  toegang krijgt tot kortingen oplopend tot 60% per kaart voor ruim 750 voorstellingen, waaronder musicals, concerten, toneel, cabaret, dans en familievoorstellingen.
  - 2x per jaar het CultuurWerkt! - magazine in maart (digitaal) en september.
  - Een wekelijkse digitale nieuwsbrief met vele last-minute aanbiedingen. In de nieuwsbrief staat een link waarmee de ontvanger rechtstreeks kan doorklikken naar de CultuurWerkt! - aanbiedingensite. (alleen voor gepersonaliseerde accounts!) Via het algemene account kun je ook een persoonlijk account aanmaken, waarmee je meer aanbiedingen krijgt.
  - Internet: op www.cultuurwerkt.nl kan men d.m.v. een inlogcode inloggen. Deze website is voor de Kunst- en Cultuurclub ABN AMRO gepersonaliseerd.

Foto1

Lidmaatschap

Het lidmaatschap van de Kunst- en Cultuurclub bedraagt  voor medewerkers van de Bank en oud-medewerkers m.i.v. 1-1-2020  € 12,50 per jaar incl. het abonnement op CultuurWerkt!.  Men is dan tevens lid van de PV, en hieraan zijn geen extra kosten verbonden. Het lidmaatschapsjaar loopt van 1 januari tot en met 31 december.

Het lidmaatschap is persoonsgebonden d.w.z. dat partners apart aangemeld als Buitenlid dienen te worden, indien zij ook van de kortingsregeling gebruik willen maken. De contributie voor buitenleden bedraagt € 25,00.

Foto2

Foto3

Bestuur

Voorzitter: Renate Schoonderwoerd

Secretaris: Hans Tonbreeker

Penningmeester/ledenadministratie: Femia Feddema-Jonker

Overige bestuursleden : Marijke Teeuwen, Anita van der Gaast en Annemieke Heijne

Contact: Femia Feddema-Jonker
Email: ameddefaimef.[antispam].@planet.nl

Kunst & Cultuurclub

Contributie:€ 12.50
Website:kcc.pvabnamro.nl
 Footer Icon