Header home
pvw-glazenset

Verloting glazenset Schott Zwiesel

Word lid van de PV in januari 2024 en maak kans op een Schott Zwiesel glazenset t.w.v. €53,80! 

Onder alle nieuwe leden van de PV, die zich hebben aangemeld tussen 1 en 31 januari 2024 gaan we dit keer een Schott Zwiesel glazenset verloten. Deze prijs is beschikbaar gesteld door de Personeelsvoordeelwinkel.

De verloting vindt eerste week van februari 2024 plaats en daarna zal de gelukkige winnaar een mail van ons ontvangen.
Deze actie is alleen geldig voor nieuwe leden.*

* Nieuwe leden zijn zij die een jaar geen lid van de PV zijn geweest.

De set bestaat uit
Schott Zwiesel -Rode Wijn Glas 565ml Set van 2 glazen
Deze rode wijnglazen zijn onderdeel van de Schott Zwiesel collectie. De glazen hebben een delicate steel die soepel overgaat in een kelk met fijne rondingen, wat ze een luxe uitstraling geeft, en de glazen komen goed tot hun recht bij gebruik als onderdeel van een chique tafelsetting. De glazen zijn gemaakt van Tritan® Crystal glas van uitstekende kwaliteit en bieden optimale bescherming tegen breuk en krassen.

Schott Zwiesel Gin Tonic set van 2 glazen
Het Bar Special Gin Tonic glas van Schott Zwiesel is zowel geschikt voor professioneel gebruik als thuisgebruik. Met zijn bolle vorm biedt het glas veel ruimte voor creatieve creaties van de cult-drink. De Bar Special serie van Schott Zwiesel is uitermate geschikt voor het nuttigen van cocktails, aperitieven en digestieven. De glazen zijn stijlvol, luxe uitgevoerd en daarnaast stabiel en stevig in het gebruik. Voor de echte kenners en liefhebbers van cocktails en sterke drank zijn de glazen uit de Bar Special serie het neusje van de zalm.

Schott Zwiesel Set van 2 Witte Wijnglazen
Met een elegante kelkvorm en kristalhelder Tritan-kristal, zijn deze wijnglazen de perfecte harmonie tussen esthetiek en functionaliteit. De conventionele lijnen en ingewikkelde afwerking zorgen voor een visueel aantrekkelijke glas.
Het specifieke ontwerp van elk glas, één voor witte wijn en één voor rode wijn, zorgt voor een optimale luchtstroom en concentratie van aroma's. Of je nu geniet van een frisse chardonnay of een volle cabernet sauvignon, deze glazen laten je de wijn beleven zoals nooit eerder.
Gemaakt met het oog op duurzaamheid en precisie, zijn deze wijnglazen een eerbetoon aan Schott Zwiesel's erfgoed van vakmanschap. Voeg een elegantie toe aan uw wijnproeverijen en geniet van elke slok in een glas dat gemaakt is om de schoonheid van wijn te versterken.
Breng de kunst van het wijnproeven naar uw eigen huis met deze twee wijnglazen van Schott Zwiesel. Ervaar de ultieme synergie tussen wijn en glaswerk terwijl u van uw favoriete wijnen geniet.

Schott Zwiesel Set van 2 Longdrink
Met een tijdloos en veelzijdig ontwerp is dit Longdrink glas ideaal voor het serveren van een scala aan verfrissende dranken. Of het nu gaat om klassieke cocktails, sprankelende mixdrankjes of gewoon uw favoriete gekoelde vloeistof, dit glas biedt de ideale presentatie.
Gemaakt van Tritan-kristal, staat dit glas bekend om zijn helderheid en duurzaamheid. De slanke contouren en stevige basis zorgen voor een elegante uitstraling en een stabiele grip. Elk glas is een perfect voorbeeld van de nauwgezette aandacht voor detail van Schott Zwiesel.
Of u nu een intieme avond thuis viert of een sociale gelegenheid host, het Longdrink glas van Schott Zwiesel voegt een klassieke uitstraling toe aan elke setting. Geniet van de ingewikkelde kunst van het drinken terwijl je je onderdompelt in de wereld van hoogwaardig glaswerk.Footer Icon