Header home
ecowings-funkyfalcon-winnaar-c-de-graaf

Verloting Ecowings Rugtas

Word lid van de PV in december 2023 en maak kans op een Ecowings Rugtas t.w.v. €79,95! 

Onder alle nieuwe leden van de PV, die zich hebben aangemeld tussen 1 en 31 december 2023 gaan we dit keer een Ecowings Rugtas - Funky Falcon verloten. Deze prijs is beschikbaar gesteld door Ecowings.

De verloting vindt eerste week van januari 2024 plaats en daarna zal de gelukkige winnaar een mail van ons ontvangen.
Deze actie is alleen geldig voor nieuwe leden.*

* Nieuwe leden zijn zij die een jaar geen lid van de PV zijn geweest.

Prijswinnaar Chantal de Graaf heeft inmiddels haar Ecowings Rugtas ontvangen en is er heel blij mee! (zie foto links)

 

Ecowings
Durable in every way!
Ecowings rugzakken zijn gemaakt van autobinnenbanden en zijn dubbel duurzaam. Ze zijn niet alleen goed voor de wereld maar ze gaan ook nog eens eindeloos lang mee! Door de unieke ‘tekening’ van elke binnenband is elke Ecowings-tas of accessoire ook absoluut uniek. Een tas die dus helemaal persoonlijk voor jou is, en waar je met de dag meer aan gehecht raakt.

Ecowings tassen en accessoires zijn met de hand gemaakt van afgedankte binnenbanden van vrachtauto’s. Hierdoor wordt voorkomen dat de autobanden worden verbrand en wordt CO2-uitstoot bespaard. De tassen zijn verder gemaakt van gerecyclede petflessen en voorzien van waterdichte ritsen van gerecycled plastic. Dat maakt de tassen een waardevol cadeau waar je voor de rest van je leven plezier van hebt.

ecowings-funkyfalcon-green-3 ecowings-funkyfalcon-binnenkant

De Funky Falcon is een top-tas uit de nieuwe Wings collectie. De rugzak heeft waterdichte ritsen en een verstevigde bodem. Al je elektronica zoals een 15” laptop of tablet vervoer je er veilig mee. In het aparte voorvak kan je nog wat extra accessoires kwijt. De rugzak heeft een handige, gewatteerde handle om de tas met de hand te kunnen dragen. Verkrijgbaar in het zwart, oranje en legergroen.

Meer informatie over dit product: https://www.ecowings.nl/shop/product/rugzak-funky-falcon/

Video over dit product: https://vimeo.com/685427678

ecowings-funkyfalcon-voorkant ecowings-funkyfalcon-achterkant

 Footer Icon