Header fietsclub

Fietsclub

Ken je dat? Op zaterdag of zondag een lekker stuk willen fietsen maar jouw vaste fietsmaatjes kunnen weer eens om uiteenlopende redenen niet mee. En alleen opstappen is ook weer zoiets. Of wil je eens iets anders dan jouw standaard rondje? De Fietsclub wil je daarbij helpen.

De Fietsclub is er voor en door de wielrenners en mountainbikers binnen de bank en uit het hele land. Door tijdens het fietsseizoen geregeld samen met collega’s een mooie fietstocht uit te zoeken is er altijd wel iemand om mee te fietsen. Of je nu een rondje van 60 kilometer op rustig tempo wil fietsen, of meer dan 150 km wilt afzien met gemiddelde snelheden die er niet om liegen, er wordt op alle niveau’s in teamverband gefietst. Een aantal keer per jaar doen we samen mee aan de grote Klassiekers op de NTFU kalender.

Lid worden van de AAFC brengt vele voordelen
Als Fietsclub zijn we aangesloten bij de NTFU. Door lid te worden profiteer je dus direct van alle voordelen die de grootste wielerbond van Nederland te bieden heeft. De tochten waaraan we deelnemen worden georganiseerd door NTFU aangesloten fietsclubs. Zo kunnen we ook in het hele land meedoen aan mooie tochten, of je nu in Amsterdam, Rotterdam, Groningen of Maastricht woont of werkt.
Daarnaast wil de AAFC ook dé Community voor sportieve fietsers binnen de bank worden. Zo wil de Fietsclub via haar leden meehelpen bij de activiteiten van onze collega’s die zich inzetten bij grote fietsevenementen voor goede doelen, zoals Alpe d’Huzes, Mont Ventoux, Home Ride, Giro di Kika etc. Dat kan bijvoorbeeld door actief mee te doen aan een evenement, maar ook juist te helpen bij fondsenwerving en verkrijgen van bekendheid binnen en buiten de bank.

Fiets 1

Alle voordelen op een rij
Als je lid bent ontvang je direct veel voordeel:
• Samen deelnemen aan fietstochten op alle niveau’s tegen gereduceerd tarief
• Alle voordelen van het NTFU lidmaatschap zoals een fietsschadeverzekering, FIETSSPORT magazine, aantrekkelijke kortingen op fietsmaterialen enz.
• 4x per jaar een speciale clubavond rond het thema fietsen, met bijvoorbeeld onderhoudtips of trainingsuitleg
• Gratis het officiële TEAM ABN AMRO wielershirt voor nieuwe leden
• Daarnaast profiteer je direct van alle voordelen die de PV ABN AMRO biedt

Maar we willen op termijn nog meer bereiken:
• Organiseren van fietstrainingen onder professionele begeleiding
• Sportmedisch advies bij voorbereiding van bijzondere sportieve prestaties zoals lange afstandstochten
• Op termijn het organiseren van een eigen ABN AMRO Wieler Classic voor het Goede Doel

Contact via nieuwsbrief, Facebook en Strava
Leden ontvangen geregeld onze digitale nieuwsbrief met alle informatie rond evenementen, tochten, verhalen en aanbiedingen.

Meer informatie, foto’s, tips and tricks en overige fietsgerelateerde zaken vind je op onze Facebook pagina. Deze Facebook groep staat open voor alle AAFC leden en fietsliefhebbers binnen de bank. Dus ben je nog geen lid van onze Facebookpagina sluit je dan snel aan door te klikken op onderstaande link.

Facebook

Daarnaast bestaat er de ABN AMRO Fietsclub Strava groep waar we onze sportieve prestaties met elkaar meten. Ook deze groep staat open voor alle fietsliefhebbers binnen de bank.

Strava

Fietsclub Mountainbike Veluwe
Meer informatie?
Voor meer informatie kun je contact opnemen met het bestuur via bulcsteif.[antispam].@pvabnamro.nl

Lid worden?
Je kunt lid worden van de Fietsclub door je hier aan te melden.

De contributie bedraagt €50,-- per verenigingsjaar (van 1 januari tot eind december) en zal medio maart middels een SEPA incasso geïncasseerd worden.
Bij aanmelding na maart, wordt er binnen 2 maanden na aanmelding geïncasseerd.
Bij aanmelding na 1 september bedraagt de contributie voor de rest van dat jaar plus het daaropvolgende jaar €70,--. Dit zal in twee delen geïncasseerd worden: €20,-- bij aanmelding en €50,-- in het volgende verenigingsjaar. Opzegging kan in dat geval per einde van het eerste volledige verenigingsjaar.

Bestuursleden
Willem Boddendijk , Voorzitter
Martin Peys, Penningmeester
Maurits de Neree, bestuurslid
Linda Boersma, bestuurslid
Robert Beumer, bestuurslid

Fietsclub

Contributie:€ 50.00
Website:fietsclub.pvabnamro.nl
 Footer Icon