Header zaalvoetbal

Zaalvoetbalclub ABN AMRO

De Zaalvoetbalclub stelt zich voor

De Zaalvoetbalclub ABN AMRO Amsterdam werd officeel opgericht 1 juni 1987, haar roots voeren echter terug naar 15 juni 1915. Op die datum trokken een aantal toen reeds sportieve bankiers de ‘stoute’ voetbalschoenen aan en gingen in hun vrije tijd achter de bal aan. Deze laatste datum is zelfs door de KNVB erkend als de officieuze startdatum van onze club.

In dit seizoen 2016-2017 komen 11 Herenteams uit in de officiële competitie van de KNVB zaalvoetbalcompetitie. Zij spelen in verschillende klassen: in de 2e t/m 7e klasse. Een damesteam is uiteraard ook welkom!

Waar wordt gespeeld?

De Zaalvoetbalclub beschikt niet over een eigen ‘home’ resp. sporthal. In de regio Amsterdam komen ca. 24 sporthallen voor bespeling in aanmerking en mogen de teams van onze club zelfstandig bepalen welke sporthal hun voorkeur kan wegdragen (geografische ligging, bereikbaarheid vanuit werkplek, gezelligheid van het eventuele aanwezige sportcafé e.d.) De hal die de Heren 1 en nog een aantal teams frequenteren is de sporthal Zuid (voor thuiswedstrijden. Het vervoer is individueel geregeld. Men verzamelt ca. een half uur voor een wedstrijd in de sporthal.

Lid worden?

De Zaalvoetbalclub ABN AMRO Amsterdam is altijd wel op zoek naar spelers en speelster voor diverse teams. Complete teams zijn (in overleg) uiteraard ook zeer welkom. Bij aanmelding stellen wij eigenlijk maar één echte voorwaarde, je moet bij de ABN AMRO Bank resp. Ex-Fortis of één van de dochterondernemingen werkzaam zijn. Gezinsleden, en nog thuiswonend zijn eveneens welkom.

Voordelen van het lidmaatschap:

• Lage contributie (€ 90,00 voor het gehele seizoen)

• Compleet tenue in bruikleen

• Materiaal (teamtas, wedstrijdbal, ballenpomp, aanvoerdersband) worden door de club eveneens in bruikleen uitgegeven.

Het bestuur en contactgegevens

Voorzitter:
Herman de Vries, 020-6291024 e-mail: seirv.ed.namreh.[antispam].@nl.abnamro.com 

Wedstrijd- en technische zaken:
Steve Hommes - Wedstrijdsecretaris / labteovlaazormanba.[antispam].@live.nl

Neem contact op via bovenstaande gegevens over de mogelijkheid om lid te worden (individueel of met een team). 

Zaalvoetbalclub

Contributie:€ 90.00
 
Locatie: 
Amsterdam
 Footer Icon