Header home
voyago-3-flessen

Verloting Voyago Bierpakket

Word lid in de maand april 2021 en maak kans op een Voyago Bierpakket t.w.v. €16,75!

De verloting onder de nieuwe leden* vindt eerste week mei plaats, waarna de gelukkige winnaar een mail van ons zal ontvangen.

* Nieuwe leden zijn zij die een jaar geen lid van de PV zijn geweest.

Inmiddels heeft de prijswinnaar, Maarten Veenhof, zijn prijs ontvangen.

voyago-drieluik

VOYAGO, Beers of the World
Het idee is ontstaan op de redactie van Voyago.nl, ten tijde van de Corona crisis. Het team achter het platform is gecombineerd al in meer dan 120+ landen ter wereld geweest. En waar we zijn geweest, daar is ook minstens één biertje gedronken. Al deze biertjes en de reizen er omheen hebben hun geheel eigen verhaal en karakter. Uit de drie mooiste reizen zijn drie prachtige biertjes ontstaan: de Buenos Aires Blond, de Auckland IPA en de Tokyo Tripel. Een geheel eigen smaak met een geheel eigen, persoonlijk verhaal. Probeer het zelf en bestel een 6, 12 of 24 pack met de drie bieren hier onder. Cheers!

voyago-buenos-aires-blondBuenos Aires Blond
Dit blonde bier is een combinatie van bier en de nationale drank van Argentinië: Maté. Tijdens ons bezoek aan Argentinië belandden we in Cerveza Patagonia, in het centrum van Buenos Aires. Deze bar ligt op een steenworp afstand van het roze regeringsgebouw waar Eva Perron (Evita) haar beroemde speech hield. Ik genoot daar van mijn lekkerste blond biertje ooit, maar wellicht kwam dat door de combinatie met de net daarvoor gedronken Maté waardoor deze twee smaken zich zo mooi mengden. Salud!

voyago-tokyo-tripelTokyo Tripel
In Tokyo ontstond het idee voor een droge, licht bittere, verwarmende tripel. Om precies te zijn in Bar Trench, na een gouden tip van een KLM-piloot. Bar Trench ligt op 200 meter van het Ebisu station en heeft een authentieke, sepia-achtige sfeer, met in het interieur veel gebruik van bakstenen, hout en glas. Hier ontdekten we de smaakcombinatie van koud bier met wasabi, oftewel: gember. Deze wortel is geschild en geperst om vervolgens de juiste smaaksensatie aan dit bier toe te voegen. Kanpai!

voyago-auckland-ipaAuckland IPA
Uiteraard waren wij van Voyago ook in Nieuw-Zeeland. De voormalige hoofdstad Auckland heeft een grote baai midden in de stad, en wij kunnen u vertellen: het was daar goed toeven! Nieuw-Zeeland staat bekend om zijn zuivere lucht, schone water én prachtige hop. Voor deze IPA gebruikten we een typische hop uit Nieuw-Zeeland, Nelson Sauvin, die zich kenmerkt door druif en andere fruitachtige smaken. Cheers mate!

 

Voor meer informatie: www.voyago.nl/shop

voyago-logoFooter Icon