Header home
sam-travel-spanje-thuisescape-beeld

Verloting Spanje Thuisescape van Sam Travel

Word lid in de maand mei 2021 en maak kans op de Spanje Thuisescape van Sam Travel t.w.v. €19,95!

De verloting onder de nieuwe leden* vindt eerste week juni plaats, waarna de gelukkige winnaar een mail van ons zal ontvangen.

* Nieuwe leden zijn zij die een jaar geen lid van de PV zijn geweest.

Spanje thuisescape
Tijdens deze uitdagende thuisescape ga je op pad door het prachtige Spanje. Onderweg tijdens je reis zijn er tal van opdrachten uit te voeren. Puzzels om te ontcijferen, raadsels om te ontrafelen en codes om te kraken. Deze escape voor thuis bied je een superleuk verhaal met een echte escape uitdaging en dat heerlijke vakantiegevoel. Ga mee naar Spanje!

Sam en Sammie ontvangen een geheimzinnige brief van een oude professor. Ze worden uitgenodigd om naar Spanje te komen om een oude schat op te halen. Spanje is ongeveer twaalf keer zo groot als Nederland en in de brief staat niet waar de professor en de schat precies zijn. In hun camper volgen ze een spoor van puzzels en uitdagingen op zoek naar de verblijfplaats van deze geheimzinnige man en dat gaat niet altijd goed. Help Sam en Sammie om op de juiste plek aan te komen…

Sam Travel – Escapes voor thuis
Beleef dé ultieme escaperoom ervaring gewoon bij jou thuis met de Sam Travel Thuisescapes.
Een unieke combinatie van reizen en de escape ervaring. Met de thuisescapes van Sam Travel reis je de hele wereld over en iedere thuisescape heeft een andere bestemming en dat betekent een compleet nieuwe verhaallijn en uitdaging. Puzzels om op te lossen, raadsels om te ontcijferen en codes om te ontrafelen, lukt het jou de reis tot een goed einde te brengen?
Check snel of je paspoort nog geldig is en pak je koffer maar in. Klaar voor vertrek?

Voor meer informatie: www.samtravel.nl

sam-travel-spanje-thuisescape-bannerFooter Icon