Header home
sam-travel-amerika-thuisescape-beeld

Word lid in de maand februari 2021 en maak kans op een Amerika Thuisescape (XL versie) van Sam Travel t.w.v. €23,95!

Amerika thuisescape
De Amerika thuisescape biedt je een perfecte combinatie van reizen en de escape ervaring. Deze escape voor thuis neemt je stap voor stap mee door het prachtige Amerika en gedurende je reis worden er aanwijzingen gevonden en gewonnen, waardoor je uiteindelijk de eindbestemming vindt.
Als Sam en Sammie, onze reislustige vader en dochter een roadtrip dwars door Amerika winnen, gaat een droom in vervulling. Samen doen ze verslag van deze geweldige reis. Ze hebben al diverse staten bezocht en trekken met hun camper vrolijk door dit mooie continent. Onderweg beleven ze van alles en het lijkt een geweldige vakantie te worden. Maar…, het blijven Sam en Sammie en natuurlijk wordt het dan ingewikkelder als gepland.
Want de krant die de wedstrijd heeft uitgeschreven heeft de locatie van de eindbestemming geheimgehouden. In iedere staat die Sam en Sammie bezoeken zijn er aanwijzingen achtergelaten die leiden naar die geheime plaats waar ze als eerste moeten aankomen om de race te winnen. Best een uitdaging dus.
Maar jij kunt Sam en Sammie helpen. Los alle puzzels op, ontcijfer de juiste coördinaten en geef deze door aan Sam en Sammie zodat zij de wedstrijd winnen.

De verloting onder de nieuwe leden* vindt eerste week maart plaats, waarna de gelukkige winnaar een mail van ons zal ontvangen.

* Nieuwe leden zijn zij die een jaar geen lid van de PV zijn geweest.

 

Sam Travel – Escapes voor thuis
Beleef dé ultieme escaperoom ervaring gewoon bij jou thuis met de Sam Travel thuisescapes.
Een unieke combinatie van reizen en de escape ervaring. Met de thuisescapes van Sam Travel reis je de hele wereld over en iedere thuisescape heeft een andere bestemming en dat betekent een compleet nieuwe verhaallijn en uitdaging. Puzzels om op te lossen, raadsels om te ontcijferen en codes om te ontrafelen, lukt het jou de reis tot een goed einde te brengen?

Check snel of je paspoort nog geldig is en pak je koffer maar in. Klaar voor vertrek?
www.samtravel.nl

sam-travel-amerika-thuisescape-bannerFooter Icon