Header home
remastered-boxen

Verloting Remastered vrijkaarten

Word lid in de maand september 2021 en maak kans op 2 vrijkaarten voor Remastered t.w.v. €49,00!

Onder alle nieuwe leden* van de PV, die zich hebben aangemeld tussen 1 en 30 september 2021 gaan we twee vrijkaarten voor Remastered verloten.
De verloting vindt eerste week oktober 2021 plaats en daarna zal de gelukkige winnaar een mail van ons ontvangen.

* Nieuwe leden zijn zij die een jaar geen lid van de PV zijn geweest.

Remastered
Een compleet nieuwe wereld
Ervaar wat je nog nooit hebt meegemaakt: De oude Hollandse Meesters bewerkt door de nieuwe Hollandse Meesters. De beste Nederlandse digitale studio’s hebben een nieuwe wereld gecreëerd. Een wereld waarin je wordt meegenomen in een optocht van de wonderbaarlijke figuren van Jeroen Bosch, waarin je wordt ondergedompeld in de kleurrijke taferelen van Van Gogh en waarin je kunt dansen op de beat van Mondriaans “Victory Boogie Woogie”.

In deze unieke 60 minuten durende experience kun je ook wandelen door een waterval, je eigen UFO laten vliegen op een gigantisch LED-scherm, interacteren met scholen vissen en varen door de wolken.
Meer dan 1.000 m2, 60 state of the art beamers, 245 miljoen pixels, 50 speakers, 15 km aan kabel en het grootste indoor led-scherm van Europa. T/m 9 januari 2022 te vinden onder de Erasmusbrug met vanaf het terras het mooiste uitzicht op de skyline van Rotterdam.

 

remastered-gogh
remastered-mondriaan
remastered-muller-vk

De prijswinnaar Joke Muller-van Haarst heeft inmiddels haar prijs ontvangen en de expositie bezocht.Footer Icon