Header home
captain-cruise-reischeque-beeldmerk

Word lid in de maand december 2020 en maak kans op de Captain Cruise Reischeque t.w.v. €100 te gebruiken als korting op een cruise naar keuze! De cheque is te verzilveren t/m 31-12-2021, ook voor een cruise in 2022.

De verloting onder de nieuwe leden* vindt eerste week januari 2021 plaats, waarna de gelukkige winnaars een mail van ons zullen ontvangen.

* Nieuwe leden zijn zij die een jaar geen lid van de PV zijn geweest.

Captain Cruise
Al meer dan 10 jaar bestaat Captain Cruise uit een zeer ervaren en deskundig team van medewerkers. Deze cruise-experts hebben kennis van de vele verschillende rederijen om je een goed advies te kunnen geven.

Wat wij het allerbelangrijkste vinden is de service die je krijgt bij Captain Cruise. Geen wachttijden aan de telefoon, geen standaard pakketten, want niemand is hetzelfde. Je krijgt een cruise op maat! Naast het boeken van je cruise kunnen wij ook zorgen voor eventuele vluchten, hotelovernachting, transfers en excursies.

Explore The World On The Ocean
Denk je er over binnenkort een cruise te boeken? Bekijk dan direct de verschillende cruises, vaargebieden, rederijen en bestemmingen van Captain Cruise. Hier ben je zeker van de hoogst gewaardeerde service in de cruisebranche. Zij sturen je bekwaam door de zee van cruisevakanties. Je boekt betrouwbaar online en betaalt gegarandeerd de laagste prijs.

Via de zoekmachine kies je gemakkelijk de juiste cruise! Daarnaast vind je informatie over de bestemmingen en de schepen. Extra’s zoals vluchten, transfers en hotels kunnen gemakkelijk worden bij geboekt voor je!

Waarom Captain Cruise?
· Laagste prijsgarantie
· Klanttevredenheid 9.6
· Ervaren en deskundig team
· Veilig online betalen
· Groot aanbod cruises
· Online geen boekingskosten

Voor meer informatie: www.captaincruise.nlFooter Icon