Header home
conceptdeals-beeldmerk

Verloting Cadeaubon Conceptdeals

Word lid in de maand november 2020 en maak kans op een cadeaubon van Conceptdeals t.w.v. €100!

De verloting onder de nieuwe leden* vindt eerste week december 2020 plaats, waarna de gelukkige winnaar een mail van ons zal ontvangen.

* Nieuwe leden zijn zij die een jaar geen lid van de PV zijn geweest.

conceptdeals-logo

Conceptdeals
Conceptdeals is een initiatief van échte modeprofessionals met decennialange ervaring. Er wordt door Conceptdeals geproduceerd op een integere en ethisch verantwoorde manier. Door kwaliteitsbeheer in eigen hand te houden zijn er in de webshop uitsluitend kwalitatief hoogwaardige producten verkrijgbaar. En het mooie daaraan is dat deze prachtige producten direct aan de consument kunnen worden aangeboden. Daar horen dan uiteraard voordelige prijzen bij!

Een ander bijkomend pluspunt is het feit dat de producten vanuit voorraad in Nederland kunnen worden geleverd, dus geen lange levertijden. Vóór 15.00 uur bestellen betekent dus dat het nog dezelfde dag wordt verzonden!

 

conceptdeals-witblauw conceptdeals-donkerblauw conceptdeals-wit

Conceptdeals start met geweldige deals in herenmode. Maar er wordt beslist niet stilgezeten. Ons doel is om nóg meer mooie deals aan te bieden. Wij blijven in concepten denken dus binnenkort volgen óók nog dames- en kindermode!.
Niet alleen hoogwaardige kwaliteit en voordelige prijzen mag je van Conceptdeals verwachten, óók service staat namelijk heel hoog in het vaandel. Voor al je vragen kun je terecht bij Dominique. Van haar mag je een deskundig advies op je vragen verwachten!

Bezoek onze webshop en geniet van onze prachtige producten!

 

conceptdeals-blauwbruin conceptdeals-blauw conceptdeals-blauw-kabels

conceptdeals-poloshirtsFooter Icon