Header home
alpwater-eco

Verloting Alpwater ECO Waterontharder

Word lid in de maand juli 2020 en maak kans op een Altwater ECO magnetische waterontharder t.w.v. €279,99!

De verloting onder de nieuwe leden* vindt eerste week augustus 2020 plaats, waarna de gelukkige winnaar een mail van ons zal ontvangen.

* Nieuwe leden zijn zij die een jaar geen lid van de PV zijn geweest.

Alpwater ECO magnetische waterontharder
Water is zowel om te drinken en als algemeen gebruik. Doordat er in de meeste landen, ook in Nederland, in de aanlevering van water veel kalk zit wat nadelig is voor je gezondheid en je levensonderhoud kun je het Alpwater ECO gaan gebruiken.

Een grote ergernis is het vormen van kalkaanslag rondom kranen, badkamertegels en douchewanden. Door het gebruik van Alpenwater ECO zal de kalkaanslag in grote hoeveelheden afnemen. Dit resulteert in minder schoonmaken. Lange levensduur van de apparatuur, veel apparatuur gaat door ophoping van kalk sneller kapot. Alpenwater ECO voorkomt deze ophoping van kalk. Je koffiezetapparaat, vaatwasser, CV ketel en wasmachine zullen met Alpenwater ECO langer meegaan. Ook bespaar je op wasmiddelen en ben je milieubewust bezig. Met Alpwater ECO bespaar je tot 50% aan wasmiddelen en ben je goed voor de natuur. We moeten het drinkwater koesteren, gooi er nooit rotzooi in en ga er zuinig mee om, na al deze voordelen blijkt het ook nog lekkerder en zachter te smaken.

Kijk voor meer informatie op: www.alpwater.eco/

De prijswinnaar, Thomas Brevoord, heeft inmiddels bericht van ons ontvangen.Footer Icon