Header tennisclub

Tennisclub

Doelstelling

TC ABN AMRO is een gezellige tennisclub met veel evenementen voor de leden. Hierdoor leren leden elkaar op een sportieve manier kennen. De mooie ligging van het park, het karakteristieke clubhuis en het professionele en vriendelijke beheer van de bar staan garant voor een prettige sfeer. Gedurende het tennisseizoen zijn er verschillende toernooien waarvoor elk lid (ongeacht sterkte) zich kan inschrijven. In het voor- en najaar wordt competitie gespeeld en zijn er tennislessen. Het mooiste evenement van het jaar is de clubkampioenschappen, wanneer je je kan meten met andere leden en het keukenteam garant staat voor heerlijke maaltijden.

Bestuur

Voorzitter - Maarten Tuininga

Penningmeester - Jelle Jans

Secretaris - Vacant

Ledenadministratie - Tonnie Heitbrink

Websitebeheer/communicatie - Vacant

Informatie en lid worden

Hallo collega's!
Ben je wel eens bij de tennisclub van de PV geweest?! Zit je er aan te denken om het tennissen na jaren weer eens op te pakken?
Via de PV kan je voor slechts €110,- per jaar bij ons komen tennissen (niet ABNAMRO medewerkers betalen € 165,-/jr). We hebben vijf verlichte gravelbanen midden in het Amsterdamse Bos, een unieke plek waar je heerlijk kan komen sporten! Na het tennissen kan je in het clubhuis of op het terras genieten van een welverdiend hapje en/of drankje.
Het tennisseizoen staat voor de deur, de banen liggen er weer prachtig bij dus meld je nu snel aan! Door je nu aan te melden ben je op tijd om mee te doen met de verschillende toernooien. Verder is er ook de mogelijkheid tot het volgen van tennislessen.
Kijk voor meer informatie omtrent tennislessen op Home | Tennisschool Scheepens Schultz (tennisschoolscheepens-schultz.nl)

Ben je geïnteresseerd en wil je meer informatie kijk dan op: www.tcabnamro.nl
Je kan je ook direct aanmelden via: http://www.tcabnamro.nl/pages/83/nieuwe-leden/

Opzeggingen kunnen gestuurd worden naar: inimdanedel.ctaa.[antispam].@gmail.com

We hopen jou komend seizoen te verwelkomen op onze club, je bent van harte welkom!

 

Met vriendelijke groet,
Het Tennisbestuur

Tennisclub

Contributie:€ 110.00
Website:tennisclub.pvabnamro.nl
 Footer Icon