Header home
gebouwenloop-2017-prijzen

Editie 2017 weer erg succesvol met sponsoring door PV leveranciers!

Donderdag 26 oktober vond al weer de 6e ABN AMRO Gebouwenloop plaats! Dit unieke hardloop- en sponsorevenement voerde de deelnemers deze editie over een nieuwe route.

Na vijf jaar is het parcours iets aangepast en gebruikten we niet alleen het restaurant, congreszalen, trappen, gangen en kelders van de Gustav Mahler, maar gingen de lopers ook bovenlangs bij Circl en door de nieuwe buitentuin. Een unieke belevenis als deelnemer en maar ook als toeschouwer. De opbrengst van deze sponsorloop ging dit keer naar Support for India. 

'The day after'!
Uiteraard nogmaals iedereen hartstikke bedankt voor alle sportieve en sponsor inspanningen! Er ging een mooie positieve vibe door het hoofdkantoor en echt geweldig om te zien hoe dit samen gerealiseerd is!

En wat hebben we samen gerealiseerd?! Na de (gecorrigeerde) uitslagen en enkele nog nagekomen donaties hebben jullie uiteindelijk het volgende bedrag bij elkaar gelopen: EUR 8.546,69!
Daarnaast is er een extra toezegging gedaan door de ABN AMRO Foundation om het bijeen gelopen bedrag te verhogen tot EUR 10.000,-

Nogmaals een heel mooi bedrag waar Support for India veel community’s en straatkinderen blij mee kan maken.

Bedanken sponsors
Uiteraard danken wij onze sponsoren, Sony, Dicota, Slimme Producten, JBL en Harman Kardon.

gebouwenloop-2017-overzicht-zaal
gebouwenloop-2017-cheque
gebouwenloop-2017-prijs-camera
gebouwenloop-2017-winnaar-dicotaFooter Icon