Header home

The Park Playground

BELEEF SPANNENDE AVONTUREN BOORDEVOL LEVENSECHTE ACTIE IN EEN UNIEKE OMGEVING! NU MET 20% KORTING!

copy-of-copy-of-280x170-px-skyscraper-visual-the-park-logo-vodafone-main-image


Je gaat op avontuur met je vrienden, familie of collega’s in één van onze VR experiences. Schrijf je eigen verhaal met het mollenjagen in Nieuw-Zeeland, te jagen op zombies, samen te werken met je team om een bankoverval tegen te houden of door te dansen met de K3 meisjes. Kies je ervaring en boek je tickets voor je virtuele wereld als groep.

The Park Playground biedt uitdagende ervaringen en maakt virtuele realiteit mogelijk voor zowel jong als oud. The Park locaties hebben speelruimtes van 100 - 200 m2 en laten je even ontsnappen aan de hedendaagse realiteit. Na een VR introductie bij de mini games word je op missie gestuurd tijdens een overweldigende VR experience! Stap samen met je teamgenoten in een adembenemende virtuele wereld en beweeg vrij rond. Hier gelden geen regels. Echt onvergetelijk!

dont-scream

Geldig voor de volgende ervaringen:

NIEUW! Don't Scream
Minimaal2 en maximaal 6 personen per speelveld
Komiek en duivels genie William Boeva neemt je mee naar zijn rijk der angsten. Betreed deze VR escape room met een bang hart, maar laat je vooral niet de schrik op het lijf jagen. Wat je ook doet, probeer niet te gillen!

The Hallow
Minimaal 2 en maximaal 8 personen per speelveld.
Jullie gaan samen op jacht naar angstaanjagende zombies en buitenaardse wezens, samenwerking is vereist om het tot een goed einde te brengen! Wie heeft de meeste zombies geëlimineerd en staat bovenaan op het scorebord?

The Heist
Minimaal 3 en maximaal 6 personen per speelveld.
De bank binnendringen is het makkelijke gedeelte. Eenmaal binnen moet je samenwerken om als team elke verdieping uit te kammen, de gijzelaars zitten ergens verstopt, dus pas op waar je schiet.

De Mol
Minimaal 4 en maximaal 6 personen per speelveld.
Gilles De Coster wacht alle kandidaten op in Nieuw-Zeeland. Tijdens de zoektocht naar De Mol krijg jij samen met je team een aantal uitdagingen. Als jullie deze uitdagingen winnen, verdienen jullie geld. Pas op en houd je teamgenoten in de gaten, want één van hen zal de groepsopdrachten proberen saboteren. Na enkele opdrachten is er een eliminatieronde. Wie het minste weet over De Mol, valt onherroepelijk af. De overgebleven kandidaten spelen het finalespel. Ontmasker jij De Mol? Wie vertrouw je en hoe bescherm je de groepspot? Niets is wat het lijkt! 

K3
Minimaal 4 en maximaal 6 personen per speelveld.
K3 zit gevangen in een piramide in Egypte! Kunnen jullie Marthe, Hanne en Klaasje bevrijden? Werk als een team samen om de verschillende avontuurlijke opdrachten op te lossen.
Dit spel is vanaf 1 juli te spelen op iedere locatie!

Mission Planet X
Minimaal 2 en maximaal 8 personen per speelveld.
Planeet Aarde is bijna uitgeput en energie is schaars. Volgens theorieën bevindt zich op Planeet X een krachtig Energie Kristal met een onuitputtelijk bron aan energie. Commander Dawson stuurt je troep op missie naar Planeet X. Slagen jullie er in het Energie Kristal te vinden? Werk goed samen, wees voorzichtig en bereid je voor op het ergste. Wat voor vijandige buitenaardse wezens zal je daar tegenkomen?

Kijk hier voor een impressie.

Waar zitten de vestigingen
Den Haag
Eindhoven
Breda
Zwolle
Amsterdam

Kijk voor meer informatie op www.theparkplayground.com.

Exclusief voor PV-leden
Nu speciaal voor PV-leden boek je een experience met 20% korting!

 voor deze aanbieding.
Footer Icon