Header home

Retulp

25% KORTING OP DRINKFLESSEN EN BROODTROMMELS!

consuming-for-good-banner

Consuming for Good is een initiatief met als doel te laten zien dat duurzaamheid ook hartstikke leuk kan zijn door duurzame merken een podium te bieden, zodat zij enerzijds hun verhaal kunnen vertellen en anderzijds consumenten kunnen laten kennis maken met hun bijzondere producten die niets te maken hebben met geitenwollen sokken!
Nieuwsgierig geworden? Kijk dan snel op www.consumingforgood.com

Strijd mee tegen single-use plastic! Retulp producten nu met 25% korting!
Steeds meer mensen krijgen een afkeer van single-use plastic. Wil jij ook stoppen met deze vervuilende manier van leven? Of wil jij jouw kinderen voor school ook een leuk alternatief laten gebruiken? Bekijk dan nu de actie van Retulp. Dit merk biedt stoere trendy drinkflessen, thermosbekers en broodtrommels die een perfecte oplossing zijn voor onze wegwerpcultuur. Nu verkrijgbaar met 25% korting, dus wordt het geen tijd om ook zelf een halt toe te roepen aan het gebruik van single-use plastic? Er is geen excuus meer…

Oprichter Richard Gabriël was in 2014 helemaal klaar met onze wegwerpcultuur en richtte Retulp op met als doel om onze gewoonte om wegwerpflessen te kopen af te leren. Onder het motto van “Neem je eigen fles mee, want eenmalig is schandalig” bracht hij een team bij elkaar dat zich sindsdien dagelijks inzet om de plastic soup in de wereld terug te dringen.

Door het aanbieden van stoere en trendy herbruikbare drinkflessen is het merk Retulp begonnen om consumenten te inspireren om herbruikbare flessen te gebruiken. Inmiddels verkoopt Retulp meer dan alleen drinkflessen, maar bieden zij ook thermosbekers voor koffie, thee of koude dranken en broodtrommels als alternatief voor de wegwerpproducten die dagelijks de hele wereld bevuilen.

retulp-drinkfles-bij-tas retulp-drinkfles-bij-fiets

Veel mensen hergebruiken de wegwerpflesjes gewoon, maar realiseren zich niet dat deze niet geproduceerd zijn voor deze manier van gebruik en dus ook niet voldoen aan de eisen die gesteld worden voor meermalig gebruik. Door meermalig gebruik kunnen er namelijk stukjes plastic vrijkomen die je vervolgens opdrinkt en dat is uiteraard niet de bedoeling!

Naast de strijd van Retulp tegen onze wegwerpcultuur vecht Richard en zijn team ook dagelijks voor schoon drinkwater voor mensen in ontwikkelingslanden. In 2015 stelde hij het vijfjarenplan op met als titel: “20/20 mission indisposible”, waarin hij als doel stelde om in 2020 minimaal 20 miljoen wegwerpflesjes te besparen en tegelijkertijd 20 miljoen liter schoon drinkwater te kunnen doneren aan ontwikkelingslanden. Zelfs in 2019 had Retulp al het doel van 20 miljoen liter drinkwater overschreden en vandaag de dag maakt deze aanpak nog steeds onderdeel uit van de bedrijfsvoering van Retulp.

Kortom, Retulp helpt zowel jou als consument om bewuster te kunnen leven, maar jouw steun levert tegelijkertijd ook in ontwikkelingslanden een extra steun in de rug door het beschikbaar maken van schoon drinkwater. Doe je mee om in actie te komen tegen single-use plastic?

Quote:
Voorkomen is beter dan recyclen...” - Richard Gabriël, oprichter Retulp

Exclusief voor PV-leden
Bestel nu jouw drinkfles en/of broodtrommel met maar liefst 25% korting, aangeboden door Consuming for Good!

retulp-broodtrommel

retulp-broodtrommel-open

Consuming for Good
De webshop Consuming for Good is een initiatief van Responsible Together BV. De shop is in het leven geroepen om duurzame merken die hun nek uitsteken een podium te bieden. Een podium om te laten zien dat duurzame producten geen geitenwollensokken uitstraling hoeven te hebben. Uit de verschillende merken blijkt wel dat design en duurzaamheid heel goed samen kunnen gaan. Het zijn stuk voor stuk hippe producten.

Iedereen beseft wel dat we met elkaar anders moeten gaan consumeren voor onze eigen toekomst én die van anderen. De grote vraag bij velen is altijd: “Maar wat kan ik er zelf aan doen dan?” Een eerste stap in de goede richting is dan om te kiezen voor bedrijven die bewuster met onze wereld omgaan. Dát is een eerste stap in de goede richting en die stap wil Consuming for Good dan ook voor jou vergemakkelijken. Iedere maand worden er verschillende nieuwe hippe en vooral duurzame merken toegevoegd aan de portfolio. En dat betekent dat we iedere maand nieuwe stappen kunnen zetten richting een duurzamere wereld.

Wil jij graag op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen op het gebied van onze duurzame merken? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief en maak ook nog eens kans op een gratis duurzaam product, zoals een XD rugzak of MOYU herschrijfbaar notitieboek. Laten wij met elkaar kiezen voor leuk, mooi én duurzaam: Consuming for Good.

consuming-for-good-laptop

 voor deze aanbieding.


pv-ster-25
duurzaamheid 2

Aanbieding details

Categorie:Exclusief
Geldig van:10 augustus 2021
Geldig tot:30 september 2021

Meer Exclusief

10-daagse MS Europa 2 Middelandse Zee cruise
8-daagse AIDANova cruise Dubai & Emiraten
8-daagse MSC Virtuosa cruise Dubai & Emiraten
AA World Tennis Tournament 2022
Abonnement G-Geschiedenis
Abonnement Hobbybladen
Abonnement Landleven
Abonnement Plus Magazine
Abonnement Plus Puzzels
Abonnement Tijdschriften
Accor Hotel Group
Amrâth Grand Hotel Amsterdam
Apenheul
Bamboovement
Bilderberg Hotels
Blow Up Extreme
Burgers' Zoo
Buro Scanbrit
Captain Cruise
Captain Cruise Event 2021
Corendon - Costa Holanda
Corendon & Kerstcircus Haarlem
Corendon en Europarcs
Corendon Pakketreizen
CuliAir
De Jong Intra - Vakantiepark Molenwaard
De Jong Intra Autorondreizen
De Jong Intra Vakanties
Dé Winterfair
Diergaarde Blijdorp
Dinner Train
Eden Hotels
Efteling
ELF Voetbal en PANNA!
Escaping
Fatboy Floatzac
Fietsenstunt.nl
Fietsjoe Stadsrondtour Zwolle
FLORIWORLD
ForenZo Fietsshop
GaiaZOO
Grand Hotel Karel V
Happy Truffel
Happy Truffel - Hart van Goud
Happy U
Happy U Detox
Have Fun Funscooter Tours
Have Fun Solex Tours
Have Fun TukTuk Tours
Hilton Hotels Nederland
Holiday on Ice
Hotelopia
Icekart Rucphen
Indoor Skydive Roosendaal
Interhome
JFK Magazine
Kerstcircus Ahoy 2021
L'Atelier Tailoring
Lakeside SUP
Landal Greenparks
MOYU
Nederlands Transport Museum
Nederlandse Thee
NH Hotel Group
ONE de musical
Ouwehands Dierenpark
Pathé Filmvouchers
Personeelsvoordeelwinkel
Postillion Hotels
Reas Reizen
RIJKS, Masters of the Golden Age
Rotterdams Philharmonisch Orkest
SamDam Retail
Scare Me
Sea Treasures - Fotoprint
SEIKO Horloges
Snoozebaby
SnowWorld
So Tight
Stena Line
Suitable Nederland
Taalhelden van het Spelwoud (7+)
Teddy & Beer
The Script
Theater Singer Laren
Thermae 2000
This is Holland
TopGear Magazine
Veloretti
Voyago Wereldbieren
Winactie Scare Me vrijkaartenFooter Icon