Header home

Rebottled

TRENDY CIRCULAIRE GLAZEN VAN HET NEDERLANDSE MERK REBOTTELD MET 20% KORTING!

consuming-for-good-banner

Deze trendy startup uit Utrecht verovert de wereld met leuke glazen gemaakt van geupcyclede oude wijnflessen en zijn nu speciaal voor PV-leden met korting te bestellen. De drinkglazen zijn uitermate geschikt voor het serveren van water en frisdrank, maar ook voor het opmaken van leuke cocktails. Aangeboden door www.consumingforgood.com.

Consuming for Good is een initiatief met als doel te laten zien dat duurzaamheid ook hartstikke leuk kan zijn door duurzame merken een podium te bieden, zodat zij enerzijds hun verhaal kunnen vertellen en anderzijds consumenten kunnen laten kennis maken met hun bijzondere producten die niets te maken hebben met geitenwollen sokken!
Nieuwsgierig geworden? Kijk dan snel op www.consumingforgood.com

rebottled-glas-bij-laptop rebottled-kleine-glazen

Rebottled circulaire drinkglazen met 20% korting!
Jaarlijks gooien wij in Nederland 440 miljoen wijnflessen bij het afval en het recyclen ervan kost nog steeds 85% van de energie die het kost om nieuw glas te produceren. Jermain van der Graaf dacht: “Dit moet toch anders kunnen?” en is in Utrecht begonnen met de startup Rebottled en maakt van oude flessen nieuwe trendy circulaire drinkglazen.

Jermain heeft zelfs met zijn bedrijf in de Forbes 30 under 30 gestaan en probeert nu als Nederlandse startup de wereld te veroveren met zijn unieke duurzame drinkglazen. Alle glazen worden gewoon in Nederland geproduceerd en door deze manier van werken bespaart Rebottled per glas ook nog eens 150 gram CO2 en 150 liter water. Daarnaast gebruiken zij voor de productie ook nog eens mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, waardoor ook aan de sociale kant een bijdrage geleverd wordt aan een bewustere & duurzamere maatschappij.

Inmiddels zijn er door Jermain en zijn team al meer dan 140 duizend wijnflessen gered van de vuilnisbelt. Wat ooit als een leuk idee begon is inmiddels uitgegroeid tot een toonaangevend ontwerp dat duidelijk laat zien dat circulair denken niet altijd ingewikkeld hoeft te zijn, want de glazen vormen een leuk product dat zeker het duurzame karakter toont aan iedereen die ermee in aanraking komt.

Onze ambitie is dat ons glas wordt gezien als icoonproduct van de circulaire economie...” - Jermain van der Graaf, oprichter Rebottled.

Exclusief voor PV-leden
Nu speciaal voor PV-leden zijn deze glazen te kopen met zelfs 20% korting, zodat ook jij jouw vrienden kan laten zien dat duurzaamheid ook leuk kan zijn. Aangeboden door www.consumingforgood.com.

consuming-for-good-laptop

Consuming for Good
De webshop Consuming for Good is een initiatief van Responsible Together BV. De shop is in het leven geroepen om duurzame merken die hun nek uitsteken een podium te bieden. Een podium om te laten zien dat duurzame producten geen geitenwollensokken uitstraling hoeven te hebben. Uit de verschillende merken blijkt wel dat design en duurzaamheid heel goed samen kunnen gaan. Het zijn stuk voor stuk hippe producten.

Iedereen beseft wel dat we met elkaar anders moeten gaan consumeren voor onze eigen toekomst én die van anderen. De grote vraag bij velen is altijd: “Maar wat kan ik er zelf aan doen dan?” Een eerste stap in de goede richting is dan om te kiezen voor bedrijven die bewuster met onze wereld omgaan. Dát is een eerste stap in de goede richting en die stap wil Consuming for Good dan ook voor jou vergemakkelijken. Iedere maand worden er verschillende nieuwe hippe en vooral duurzame merken toegevoegd aan de portfolio. En dat betekent dat we iedere maand nieuwe stappen kunnen zetten richting een duurzamere wereld.

Wil jij graag op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen op het gebied van onze duurzame merken? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief en maak ook nog eens kans op een gratis duurzaam product, zoals een XD rugzak of MOYU herschrijfbaar notitieboek. Laten wij met elkaar kiezen voor leuk, mooi én duurzaam: Consuming for Good.

 voor deze aanbieding.


pv-ster-20
duurzaamheid 2

Aanbieding details

Categorie:Exclusief
Geldig van:29 april 2021
Geldig tot:31 mei 2021

Meer Exclusief

AA World Tennis Tournament 2022
Abonnement G-Geschiedenis
Abonnement Hobbybladen
Abonnement Landleven
Abonnement Plus Magazine
Abonnement Plus Puzzels
Abonnement Tijdschriften
Accor Hotel Group
Amrâth Hôtels
Bamboovement
BOWIE Concert
Buro Scanbrit
Captain Cruise
Carré
Chassé Theater
Club Luxor
Corendon - Costa Holanda
Corendon & Kerstcircus Haarlem
Corendon en Europarcs
Corendon Pakketreizen
Crisp
CuliAir
De Jong Intra - Vakantiepark Molenwaard
De Jong Intra Vakanties
Dick Moby Zonnebrillen
Diergaarde Blijdorp
Donizetti - L'elisier d'amore
DR.W.
Eden Hotels
EigenChef Dinerboxen
Escaping
Fietsenstunt.nl
Fietsjoe Stadsrondtour Zwolle
Film in Stadsschouwburg Velsen
Flint Theater
ForenZo Fietsshop
GaiaZOO
Happy Truffel
Happy Truffel - Hart van Goud
Happy U
Have Fun Funscooter Tours
Have Fun Solex Tours
Have Fun TukTuk Tours
Holiday on Ice
Hotelopia
Icekart Rucphen
Indoor Skydive Roosendaal
Interhome
Isala Theater
JFK Magazine
KREZIP & Danny Vera Live on the Beach
Ladies of Soul
Lakeside SUP
Landal Greenparks
Louwman Museum
Nederlandse Thee
ONE de musical
Parfumado, elke maand een ander parfum!
Park Theater
Pathé Filmvouchers en Thuis
Personeelsvoordeelwinkel
Postillion Hotels
Reas Reizen
RIJKS, Masters of the Golden Age
Romanovs in de ban van de ridders
Rotterdams Philharmonisch Orkest
Rotterdams Philharmonisch Orkest
SamDam Retail
Schouwburg Amstelveen
Scooter
Snoozebaby
SnowWorld
Stadsschouwburg Utrecht
Star Wars Suite
Stef Bos
Stena Line
Suitable Nederland
Teddy & Beer
The Hague Marriott Hotel
The Magical Music of Harry Potter
Theater Singer Laren
This is Holland
TopGear Magazine
TOTO
Van der Valk Hotel Amsterdam Zuidas
Verspilling is Verrukkelijk
Voyago Wereldbieren
Winactie Nederlandse Thee
ZaantheaterFooter Icon