Header home

Dick Moby Zonnebrillen

25% KORTING OP DE DUURZAME ZONNEBRILLEN VAN DIT NEDERLANDSE MERK!

consuming-for-good-banner

Laat de zon maar komen! Nu al 25% korting op alle Dick Moby zonnebrillen.
Er goed uitzien én tegelijkertijd goed! De duurzame zonnebrillen van het Nederlandse merk Dick Moby veroveren de wereld en nu kan ook jij er een kopen met 25% korting, terwijl de zomer nog niet eens begonnen is. Aangeboden door www.consumingforgood.com.

Consuming for Good is een initiatief met als doel te laten zien dat duurzaamheid ook hartstikke leuk kan zijn door duurzame merken een podium te bieden, zodat zij enerzijds hun verhaal kunnen vertellen en anderzijds consumenten kunnen laten kennis maken met hun bijzondere producten die niets te maken hebben met geitenwollen sokken!
Nieuwsgierig geworden? Kijk dan snel op www.consumingforgood.com

dick-moby-dame dick-moby-dame-oranje

Dick Moby zonnebrillen met 25% korting!
De zomer komt eraan en we hebben nog nooit zoveel behoefte gehad om naar buiten te gaan. Misschien heb je al vakantieplannen of ga je gewoon dicht bij huis genieten van het mooie weer. Als jij ook toe bent aan een nieuwe zonnebril hebben we nu een perfecte aanbieding van 25% korting op een ideaal moment, want de zomer moet nog beginnen.

Tim & Robbert omschrijven hun ondernemersverhaal zelf als “The Sunny Side of Plastic” en zijn als oprichters van Dick Moby de drijvende kracht achter dit bijzondere zonnebrillenmerk. In 2014 ontstaan vanuit hun zorgen als ware surfliefhebbers om al het plastic in de zee, veroveren zij nu met hun trendy duurzame zonnebrillen de hele wereld.

dick-moby-staandHoe bijzonder is het niet dat jij nu al, zelfs voordat het seizoen begint, met 25% korting diverse modellen kan kopen. De zonnebrillen worden met de hand in Italië gemaakt van gerecyclede materialen of bio-acetaat, waardoor de brillen zelfs biologisch afbreekbaar zijn. Qua glazen is er uitsluitend gekozen voor kwaliteitslenzen van het bekende merk Zeiss, waardoor jij optimaal beschermd bent en verzekerd bent van een fantastische kwaliteit. Zelfs het meegeleverde doosje en poetsdoekje zijn van gerecyclede materialen gemaakt, waardoor het hele verhaal gewoon klopt.

Dick Moby laat zien dat duurzaamheid ook cool kan zijn en geeft jou nu de kans om ambassadeur te worden voor het merk en te laten zien dat duurzaamheid ook voor jou belangrijk is. Er goed uitzien gaat bij Dick Moby namelijk hand in hand met goed doen en dat is toch wat we allemaal willen? Het assortiment van Dick Moby bestaat uit verschillende unisex modellen die allemaal hun eigen karakter hebben, dus ook jij vindt vast en zeker een leuk model dat bij je past

Wij vroegen ons af wat we kunnen we van plastic maken dat waarde heeft. En met in ons achterhoofd zon, zee strand en surfen dachten we: We gaan hele mooie zonnebrillen maken...” - Tim Holland & Robbert Wefers-Bettink, oprichters Dick Moby

Exclusief voor PV-leden
Er goed uitzien én tegelijkertijd goed! De duurzame zonnebrillen van het Nederlandse merk Dick Moby veroveren de wereld en nu kan ook jij er een kopen met 25% korting, terwijl de zomer nog niet eens begonnen is. Aangeboden door www.consumingforgood.com.

consuming-for-good-laptop

Consuming for Good
De webshop Consuming for Good is een initiatief van Responsible Together BV. De shop is in het leven geroepen om duurzame merken die hun nek uitsteken een podium te bieden. Een podium om te laten zien dat duurzame producten geen geitenwollensokken uitstraling hoeven te hebben. Uit de verschillende merken blijkt wel dat design en duurzaamheid heel goed samen kunnen gaan. Het zijn stuk voor stuk hippe producten.

Iedereen beseft wel dat we met elkaar anders moeten gaan consumeren voor onze eigen toekomst én die van anderen. De grote vraag bij velen is altijd: “Maar wat kan ik er zelf aan doen dan?” Een eerste stap in de goede richting is dan om te kiezen voor bedrijven die bewuster met onze wereld omgaan. Dát is een eerste stap in de goede richting en die stap wil Consuming for Good dan ook voor jou vergemakkelijken. Iedere maand worden er verschillende nieuwe hippe en vooral duurzame merken toegevoegd aan de portfolio. En dat betekent dat we iedere maand nieuwe stappen kunnen zetten richting een duurzamere wereld.

Wil jij graag op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen op het gebied van onze duurzame merken? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief en maak ook nog eens kans op een gratis duurzaam product, zoals een XD rugzak of MOYU herschrijfbaar notitieboek. Laten wij met elkaar kiezen voor leuk, mooi én duurzaam: Consuming for Good.

 voor deze aanbieding.


pv-ster-25
duurzaamheid 2

Aanbieding details

Categorie:Exclusief
Geldig van:25 maart 2021
Geldig tot:15 mei 2021

Meer Exclusief

15-daagse Rijncruise Amsterdam-Basel-Amsterdam
21-daagse Antartica Zeecruise Hurtigruten
7-daagse Rijncruise Mainz-Amsterdam
8-daagse Rijncruise Amsterdam-Basel of vice versa
AA World Tennis Tournament 2022
Abonnement G-Geschiedenis
Abonnement Hobbybladen
Abonnement Landleven
Abonnement Plus Magazine
Abonnement Plus Puzzels
Abonnement Tijdschriften
Amrâth Hôtels
Bamboovement
BOWIE Concert
Buro Scanbrit
Captain Cruise
Carré
Chassé Theater
Chocoloco Moederdagkoekjes
Club Luxor
Corendon - Costa Holanda
Corendon & Kerstcircus Haarlem
Corendon en Europarcs
Corendon Pakketreizen
Crisp
De Jong Intra - Vakantiepark Molenwaard
De Jong Intra Vakanties
Diergaarde Blijdorp
Eden Hotels
EigenChef Dinerboxen
Escaping
Fietsenstunt.nl
Fietsjoe Stadsrondtour Zwolle
Film in Stadsschouwburg Velsen
Flint Theater
ForenZo Fietsshop
GaiaZOO
Happy Truffel
Happy U
Have Fun Funscooter Tours
Have Fun Solex Tours
Have Fun TukTuk Tours
Holiday on Ice
Hotelopia
Icekart Rucphen
In and Out - Hans van Manen
Indoor Skydive Roosendaal
Interhome
Isala Theater
JFK Magazine
Ladies of Soul
Lakeside SUP
Landal Greenparks
Movies that Matter Festival 2021
ONE de musical
Parfumado, elke maand een ander parfum!
Park Theater
Pathé Filmvouchers en Thuis
Personeelsvoordeelwinkel
Postillion Hotels
Reas Reizen
RIJKS, Masters of the Golden Age
Romanovs in de ban van de ridders
Rotterdams Philharmonisch Orkest
Rotterdams Philharmonisch Orkest
Schouwburg Amstelveen
Snoozebaby
SnowWorld
Stadsschouwburg Utrecht
Star Wars Suite
Stena Line
Suitable Nederland
The Hague Marriott Hotel
The Magical Music of Harry Potter
Theater Singer Laren
TopGear Magazine
Van der Valk Hotel Amsterdam Zuidas
Verspilling is Verrukkelijk
Winactie Voyago Wereldbieren
ZaantheaterFooter Icon