Header home

Cursus Klein Vaarbewijs

€155 VOOR ALLE BELANGSTELLENDEN!

Zeilclub ABN AMRO organiseert cursus Klein Vaarbewijs
Ook deze winter organiseert de Zeilclub ABN AMRO een cursus Klein Vaarbewijs I & II die je voorbereidt op de officiële (CBR) examens. Dit keer geen fysieke maar wel een interactieve on-line cursus met behulp van Microsoft Teams en daarnaast nog enige zelfstudie. Het Vaarbewijs I & II staat gelijk aan het ICC certificaat (International Certificate of Competence - een internationaal Vaarbewijs) dat vaak een vereiste is als je in het buitenland een (zeil)boot wilt huren. Daarnaast zijn beide Vaarbewijzen zijn een voorwaarde om de kajuitzeiljachten van onze zeilclub zelfstandig te mogen huren.

zeilclub-vaarbewijs-2019

De cursus bestaat uit 8 bijeenkomsten op de dinsdagavond van 19:00 – 21:00 uur en start op 2 februari 2021. Tijdens de voorjaarsvakantie op 23 februari wordt geen les gegeven. Om het geleerde in de praktijk te brengen, wordt in het voorjaar een praktijktocht (avond/dag) georganiseerd op één van de kajuitzeiljachten van de Zeilclub.

De cursuskosten bedragen €127,50 voor leden van de Zeilclub en €155,- voor de niet-leden. Dit is inclusief de theorielessen, examentraining en praktijktocht maar exclusief de cursusmaterialen en het CBR-examen. Een opgave van de benodigde cursusmaterialen ontvang je na inschrijving.

Kijk voor meer informatie over de cursusinhoud en om je in te schrijven op de website van de Zeilclub.

Als je nog vragen hebt kun je contact opnemen via e-mail vaarbewijs@zcaab.nl.
Footer Icon