Header home

Zaantheater

NIEUWE VOORSTELLINGEN NU IN DE VERKOOP!

Normaal gesproken bieden wij kaarten aan voor diverse voorstellingen in 10 verschillende theaters in Nederland maar in deze coronatijd zijn groepsreserveringen niet haalbaar.

Omdat de theaters het toch al moeilijk hebben, willen wij als steuntje in de rug en als blijk van waardering voor onze jarenlange samenwerking met de theaters  hun nieuwe programmering onder de aandacht van onze leden brengen.

zaantheater-opstelling-max-30Zaantheater nog steeds open met nieuwe voorstellingen
Theatermakers willen graag spelen, bezoekers willen voorstellingen bezoeken en hun zinnen verzetten. Als hét podium van de stad maakt het Zaantheater dit mogelijk met maar liefst 36 voorstellingen tot het einde van dit jaar. En allemaal op de veilige anderhalve meter afstand in de foyer en in de zaal. Van Youp van ’t Hek tot Aaf Brandt Corstius, van ‘Mens durf te lezen’ tot Remco Veldhuis: ze komen allemaal naar het Zaantheater in december. 

De sfeer in het theater is goed en knus en we zijn ontzettend blij dat we mooi theater kunnen blijven aanbieden, al is het voor 30 in plaats van 900 bezoekers. Bekijk het ticketoverzicht voor alle voorstellingen in december.

Programmering 2021
Aan het begin van dit theaterseizoen hadden we verwacht dat we je in november weer konden informeren over de programmering voor het voorjaar. Helaas is het nog onduidelijk hoe de situatie zal zijn vanaf januari. Hopelijk kunnen we je binnenkort meer duidelijkheid geven. 

Bijgeboekte voorstellingen
Om toch iets leuks in het vooruitzicht te stellen hebben we alvast twee voorstellingen geboekt in het nieuwe jaar, speciaal voor een publiek van 30 personen. Zo speelt Marjolein Meijers haar muzikale voorstelling 'Tijdloos' op dinsdag 12 januari (om 14:00 en 16:00 uur) in de kleine zaal van het Zaantheater, en kun je Rick Paul van Mulligen op woensdag 20 januari (om 19:00 en 21:00 uur) zien schitteren in de voorstelling 'U bent mijn moeder' van Het Nationale Theater.

We kijken er naar uit u te begroeten bij een van deze voorstellingen.

zaantheater-front

Reserveren
Kaarten koop je rechtstreeks bij het Zaantheater te Zaandam. Dit kan online, telefonisch of aan de kassa.

  • telefonisch reserveren 075 6 555 333
  • online kaartverkoop: www.zaantheater.nl
  • bij onze medewerkers aan de kassa

Openingstijden kassa
De kassa van het Zaantheater is geopend van maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur. Wanneer er ’s avonds een voorstelling is, is de kassa tot de start van de voorstelling geopend. Bij voorstellingen op zaterdag en zondag is de kassa een uur voor aanvang van de voorstelling geopend.

Voor vragen over kaartverkoop kun je contact opnemen via 075 6 555 333 of kaartverkoop@zaantheater.nl

Na betaling is annulering niet meer mogelijk. Zie voorwaarden in Reglement Aanbiedingen.

 
Footer Icon