Header home

Bamboovement Verzorgingssets

20% KORTING OP DUURZAME BAMBOE PAKKET!

Ben jij er ook klaar mee dat elk strand vol met plastic ligt? Om weer een nieuw filmpje viral te zien gaan over een zeeschildpad die stikt in plastic? En wil je voorkomen dat er in 2050 meer plastic in onze oceanen zwemt dan vis? Sluit je dan aan bij onze duurzame beweging.

The Bamboovement is opgericht om voorgoed een oplossing te bieden tegen de plastic crisis. Hoe? Door het aanbieden van hoogwaardige duurzame alternatieven die onze aarde niet schaden maar weer een stukje schoner maken. Samen met een groep gelijkgestemden werken wij elke dag aan innovatieve ideeën om plastic de wereld uit te helpen.

The Smiling Shark Set – €32,95 voor €26,35
https://thebamboovement.com/nl/product/verzorgingsset-the-smiling-shark/

bamboovement-naturalcosmeticsetGrote fan van duurzame cosmeticaproducten? Lees dan verder en ontdek wat The Smiling Shark je te bieden heeft. De toilettas, gemaakt van Portugees kurk, is gevuld met de volgende natuurlijke cosmetica en plasticvrije badkamer producten: body bar, shampoo bar, bamboe tandenborstel, bamboe kammetje & bamboe wattenstaafjes.

Met de body bar en de shampoo bar is het genieten geblazen onder de douche. En al helemaal als je eenmaal weet dat de bars net zo lang meegaan als 3 tot 4 flessen douchegel/shampoo. Dat is nog eens voordelig, en duurzaam natuurlijk. Zweer je vooral bij de helende krachten van aloë vera of houd je meer van de geur van lavendel? Kies zelf het type body en shampoo bar dat het beste bij je past.

The Smiling Shark cosmetica set is aangevuld met enkele essentiële bamboe badkamer accessoires, zoals een tandenborstel, kammetje en een pak wattenstaafjes. Met deze set zet je een flinke stap in de richting van een plasticvrije badkamer. En nog mooier, misschien, is dat je met het kurken toilettasje overal je eigen plasticvrije badkamer kunt hebben.
TIP: ook heel leuk als duurzaam (kerst)cadeau!

The Great Panda Set – €48,95 voor €39,15
https://thebamboovement.com/nl/product/verzorgingsset-the-great-panda/

bamboovement-naturalcosmeticset2Extreem grote fan van duurzame cosmeticaproducten? Dan is The Great Panda Set ideaal voor jou. Deze set is uitgebreider dan The Smiling Shark Set omdat er nog een natuurlijke deodorant en conditioner bar aan zijn toegevoegd. Dit is de meest duurzame cosmetica set die je zult vinden!

The Great Panda Set bestaat uit een kurken toilettas gevuld met heerlijke, natuurlijke cosmetica en enkele plasticvrije badkamer accessoires. Met de natuurlijke body, shampoo en conditioner bars ben je van alle gemakken voorzien onder de douche. Er zijn heerlijke soorten beschikbaar, zoals aloë vera, lavendel, arganolie, kokos en limoen, en nog veel meer. Wist je al dat alle soorten bars net zo lang meegaan als 3 tot 4 flessen douchegel, shampoo of conditioner? Tel uit je (milieu)winst!

Heb je trouwens al eens gehoord van natuurlijke, smeerbare deodorant? Dit is een echte game-changer. Waarom? Omdat deze deo helemaal aluminium-vrij is. Daarnaast is-ie ook nog eens super makkelijk te gebruiken. Ook de natuurlijke deo is in verschillende geuren beschikbaar. De keuze is aan jou.

The Great Panda Set wordt gecompleteerd met een paar essentiële bamboe badkamer producten. Denk aan een bamboe tandenborstel, kammetje en een pak wattenstaafjes. Allemaal volledig plasticvrij en milieuvriendelijk.
TIP: ook heel leuk als duurzaam (kerst)cadeau!

Tandpasta tabletten (Fresh Mint en Mint Charcoal) van €8,95 voor €7,15

bamboovement-toothpastetabletsDeze natuurlijke tandpasta tabletten zijn een gezonde en plasticvrije aanpak voor je dagelijkse mondverzorging. De werking is simpel, even kort kauwen alvorens met een vochtige tandenborstel te poetsen. De tandpasta tabletten zijn verkrijgbaar in twee varianten. Fresh Mint (met fluoride) en Mint Charcoal (zonder fluoride).

Jaarlijks worden er miljarden tubes weggegooid, deze belanden veelal in vuilnishopen en ook in onze oceanen, helaas zijn deze tubes ook onmogelijk recyclebaar omdat ze gemaakt worden van verschillende soorten materiaal. Niet alleen is het materiaal van conventionele
tandpasta’s gemaakt van plastics, maar er zitten vaak ook microplastics in de pasta zelf.
Helaas belandt dit ook allemaal in onze natuur.. Samen met jullie willen we hier verandering
in brengen en deze industrie zo schoon mogelijk maken.

Onze tandpasta tabletten zijn het alternatief voor een duurzame mondverzorging. Het
gebruik is simpel, even kauwen en je kan met een vochtige borstel beginnen te poetsen!
Om alles zo schoon mogelijk te maken zijn alle ingrediënten in onze tabletten natuurlijk of
natuurlijk gewonnen. Ook worden de tabletten lokaal (in Nederland) geproduceerd. Hierdoor
bespaar je gigantisch op onnodige en vervuilende transportkosten.

Exclusieve korting
Speciaal voor PV-leden geldt een 20% korting op alle verzorgingssets en bamboeproducten uit de webwinkel.

bamboovement-logo

 voor deze aanbieding.
Footer Icon