Header home

Nederlands Transport Museum

VANAF €5,60 NAAR DIT VERRASSENDE MUSEUM!

Het Nederlands Transport Museum vertelt verhalen over transport in Nederland, van de drassige delta 2.000 jaar geleden tot het logistiek knooppunt dat Nederland nu is. Aan alle objecten in de tentoonstelling is wel een verhaal gekoppeld. Van een Romeinse reiswagen uit het jaar nul tot het containervervoer van nu.

Transport kent een lange geschiedenis en talloze gezichten. Hetzelfde geldt voor onze collectie. Bovendien worden we regelmatig benaderd door bruikleengevers en mensen die een object aan ons afstaan. Dus als je vaker komt, zal je zien dat er regelmatig iets nieuws te ontdekken is. Of dat een vertrouwd object (tijdelijk) elders in onderhoud is of om een andere reden niet kan worden tentoongesteld.

Laat je verrassen, bezoek het museum en ontdek pronkstukken zoals o.a.de Consolidated PBY-5A Catalina , een Fokker FVIIb-3M, de originele Griezelbus van de kinderboeken schrijver Paul van Loon, het Metrostel Zilvermeeuw en natuurlijk verschillende tanks van Stichting Mobiele Artillerie (SMA).

www.nederlandstransportmuseum.nl

transport-museum-zaalWaar en wanneer
Nieuw-Vennep, Lucas Bolsstraat 7
Geopend dinsdag t/m zondag
Van 10.00 tot 17.00 uur

Exclusief voor PV-leden
De normale toegangsprijs is €10 voor personen vanaf 13 jaar. Kinderen 4 t/m 12 jaar €7 p.p. Kinderen t/m 3 jaar gratis toegang.
Als PV-lid krijg je 20% korting op en entreeprijs en jij betaalt dus resp. €8 en €5,60 per ticket.

Protocol veilig bezoek NTM: https://nederlandstransportmuseum.nl/steun-het/

 

 voor deze aanbieding.


pv-ster-20
transport-museum-logo

Aanbieding details

Categorie:Exclusief
Geldig van:08 oktober 2020
Geldig tot:31 maart 2021Footer Icon