Header home

Film in Stadsschouwburg Velsen

STADSSCHOUWBURG BRENGT FILM TERUG IN VELSEN!

Normaal gesproken bieden wij kaarten aan voor diverse voorstellingen in 10 verschillende theaters in Nederland maar in deze coronatijd zijn groepsreserveringen niet haalbaar.

Omdat de theaters het toch al moeilijk hebben, willen wij als steuntje in de rug en als blijk van waardering voor onze jarenlange samenwerking met de theaters  hun nieuwe programmering onder de aandacht van onze leden brengen.

velsen-filmtheaterStadsschouwburg Velsen brengt film terug in Velsen
Na een succesvolle crowdfunding-campagne is Stadsschouwburg Velsen deze zomer begonnen met een uitgebreid filmprogramma. Daarmee heeft Velsen er na een aantal filmloze jaren weer een theater bij waar iedereen terecht kan voor interessante en recente films op het witte doek. Met state of the art 4k laser projectie waardoor zelfs de nieuwste hoogstandjes goed tot hun recht komen. Dat de filmwereld Velsen ook omarmt, dat mag blijken. Een aantal mooie evenementen staan op stapel voor de Stadsschouwburg.

COMING OUT WEEKEND
Op zondag 11 oktober is het Coming Out Day. Stadsschouwburg Velsen pakt daarom het hele weekend uit met een bijzonder programma. Allereerst op zaterdag 10 oktober met een talkshow met Splinter Chabot, Barrie Stevens en Youss Belkhrouf. Maar er zijn natuurlijk zijn ook prachtige films te zien die ons in al hun diversiteit tonen hoe het is om ervoor uit te komen: van een vader die zijn gezin moet vertellen zich vrouw te voelen in het Deense A Perfectly Normal Family, twee verliefde vrouwen op leeftijd die hun kinderen op de hoogte moeten brengen in het Belgische Deux en nog veel meer. Bovendien schuiven twee jonge Nederlandse makers aan om samen met ons naar hun succesvolle korte films rond het thema te kijken: het voor het filmfestival van Cannes geselecteerde Marlon Brando en het in Curaçao opgenomen Watamula.

velsen-a-perfectly-normal-family velsen-marlon-brando velsen-watamula
A perfectly normal family Marlon Brando Watamula

CINEKID ON TOUR
Midden oktober breekt de herfstvakantie weer aan. Wat is er dan leuker om te doen dan samen met de allerkleinsten naar de film? Stadsschouwburg Velsen is nog maar net begonnen als filmtheater, maar is nu ook al één van de uitverkoren theaters van het Cinekid festival. Van maandag 12 t/m vrijdag 16 oktober is er van alles te zien én te doen voor kinderen van 4+ tot 9+. Er zijn niet alleen speelfilms waar zowel jong als oud van kan genieten, er zijn ook compilatieprogramma’s met de mooiste en leukste korte films: van live action tot animatie en van slapstick tot ingetogen drama.

velsen-cinekid velsen-verhalen-met-een-staartje velsen-heatwave
Verhalen met een staartje Heatwave

Maar ook daarna zijn er uiteraard allerlei films te zien in dit theater: programma

KAARTVERKOOP
Kassatelefoon: 0900 - 1505(€ 0,45 p/m)
ma t/m zo: 10.00 - 15.00 uur

Stadsschouwburg Velsen
Groeneweg 71
1971 NS IJmuiden

Na betaling is annulering van de tickets niet meer mogelijk. Zie voorwaarden in Reglement Aanbiedingen.  


velsen-theater

Aanbieding details

Categorie:Exclusief
Geldig van:02 oktober 2020
Geldig tot:30 juni 2021Footer Icon