Header home

Abonnement Tijdschriften

50% KORTING OP GESELECTEERDE TIJDSCHRIFTABONNEMENTEN!

50% korting op een jaarabonnement!

new-skool-media-deliciousdelicious. (van €130,00 voor €65,00) 
Bij delicious. magazine draait alles om koken en eten. Met maakbare recepten, fotografie om bij te watertanden en heel veel verhalen overmensen met een passie voor eten. Met daarnaast de laatste trends uit de wereld van food en tips &tips & tricks voor in de keuken om een betere kokte worden. Met delicious. magazine wordt kokenen eten steeds leuker en lekkerder. delicious. verschijnt 16x per jaar, waarvan 2 extradikke kerstnummers en 4 extra luxe special editions.

 

new-skool-media-fietsactiefFietsActief (van €70,00 voor €35,00) 
Het leukste fietstijdschrift van Nederland? Dat isFietsActief! Met in ieder nummer verschillende unieke fietsroutes met kaart, knooppuntenroutes, volop inspiratie voor fietsweekendjes in eigen land en voorfietsvakanties binnen Europa en een streekgidsje met lokale routetips, kortingsacties en de leuksteafstapadressen. FietsActief verschijnt 9x per jaar, inclusief toegang totálle FietsActief-routes in het online routearchief.

  

new-skool-media-formule-1FORMULE 1 (van €125,90 voor €62,95) 
FORMULE 1, als enig Nederlands magazine aanwezig bij alle Grands Prix ter wereld! En dat al sinds 1994. Na elke race brengt FORMULE 1 het laatste nieuws, achtergronden en analyses thuis op je mat, inclusief spraakmakende columns van Rob Kamphues, Ho-Pin Tung en Noël Ummels. In iedere editie onderscheidende fotografie door Peter van Egmond. FORMULE 1 verschijnt 21x per jaar, waarvan 3 specials (de Previewspecial, Zomer/Thema-special en het Jaar van Max).

 

new-skool-media-kijkKIJK (van €75,00 voor €37,50)
Nieuws heb je tegenwoordig overal bij de hand, ookover wetenschap en technologie. Maar waar lees jenog hoe het écht zit? Als jij iemand bent die doorvraagt, die zoekt naar diepgang en de wereldgraag beter wil begrijpen... dan is KIJK jouw blad. Elke maand relevante en betrouwbare verdieping op actualiteit, vol boeiende wetenschappelijke entechnologische feiten, uit verschillende invalshoekenzodat je de wereld nóg beter begrijpt. KIJK verschijnt 12x per jaar.

 

new-skool-media-seasonsSeasons (van €83,00 voor €41,50) 
Seasons laat je dromen en genieten van het romantische, landelijke leven. Met inspirerende
huizen en tuinen, creatieve en praktische groenideeën, seizoensrecepten, ontmoetingen met
buitenmensen en logeeradressen midden in de natuur. Puur leven. Dat is Seasons. Seasons verschijnt 12x per jaar.

 

 new-skool-media-vorstenVorsten (van €100,00 voor €50,00) 
Vorsten is hét tijdschrift voor iedereen diegeïnteresseerd is in de Oranjes en andere koninklijkefamilies. Regelmatig spreekt Vorsten met leden vankoningshuizen, en ook bij bezoeken in binnen- enbuitenland is Vorsten erbij. Over al dat koninklijke nieuws brengt Vorsten verslag uit, voorzien van deallermooiste foto’s. Maar ook over mode, juwelen,(historische) achtergronden en cultuur met eenkoninklijk tintje lees je alles in Vorsten.Vorsten verschijnt 14 keer per jaar, inclusief vier extradikke edities en een Jaarboek.

 

new-skool-media-zinZin (van €85,00 voor €42,50) 
Hét tijdschrift over gezondheid, financiën, relaties,reizen en cultuur. Vol met diepgravende verhalen,bijzondere interviews en inspirerende mensen. Voorvrouwen én mannen. Zin verschijnt 13x per jaar.

Actievoorwaarden
• De actie is niet geldig in combinatie met andere acties of kortingen
• Voor alle titels geldt dat het om een jaarabonnement gaat
• Dit aanbod is alleen geldig in Nederland. Het is niet mogelijk om het tijdschrift te laten
bezorgen op een adres buiten Nederland.
• Voor dit artikel geldt geen recht op retour.
• Abonnement geldt tot wederopzegging en is alleen geldig voor klanten die het afgelopen
halfjaar geen abonnee zijn geweest.

 voor deze aanbieding.


pv-ster-50

Aanbieding details

Categorie:Exclusief
Geldig van:13 augustus 2020
Geldig tot:31 december 2021Footer Icon