Header home

World of Dinos

20% KORTING TIJDENS ZOMERVAKANTIE!

World of Dinos komt terug! Deze educatieve expo bestaat uit meer dan tachtig levensechte, bewegende dino's die op ware grootte tentoongesteld zijn in decors die passen bij hun natuurlijke leefomgeving. Een kidszone, dinoscoop en speurtochten maken de beleving compleet. World of Dinos is van 4 juli t/m 30 augustus te zien in Jaarbeurs Utrecht en voldoet aan alle veiligheidseisen van het RIVM.

world-of-dinos-2019-kidsBenieuwd waar dino’s vroeger leefden, hoe groot ze zijn en wat er op het menu stond? Bezoekers komen erachter bij World of Dinos in de Jaarbeurs in Utrecht, waar dit jaar ruim 75 levensgrote dinosaurussen tentoongesteld staan in hun natuurlijke leefomgeving. Speciaal voor de tweede editie zijn vijftien nieuwe dino’s onderdeel van de leerzame expositie, die letterlijk de strijd met elkaar aangaan.De combinatie van licht- en geluidspektakel zorgt voor een unieke experience, waarbij bezoekers een ander tijdperk binnenstappen en diverse continenten langsgaan om kennis te maken met de historische dieren, waaronder de reusachtige T-rex.

Naast het spotten van de levensechte dino’s is er nog veel meer te doen tijdens de expositie. Zo kunnen kinderen fossielen opgraven, een ritje maken op dino’s en interessante documentaires kijken in een heuse dinoscoop. Nieuw dit jaar is de uitbreiding van de kidszone, waar kinderen met VR-machines een virtuele dinowereld betreden. Ook kunnen zij deelnemen aan een vernieuwende en uitdagende speurtocht.

dinos-2020-bij-elkaarWaar en wanneer
Utrecht, Jaarbeurs (hal 10)
4 juli t/m 30 augustus
Dagelijks van 9.00-19.00 uur
Meer informatie: worldofdinos.nl

Exclusieve korting voor PV-leden

De normale prijs voor deze tickets is €19,50 per persoon. Kinderen 3 t/m 12 jaar €17,50 per persoon. In weekenden verhoogt de prijs met €2,00. Exclusief €1,85 transactiekorten.
De PV heeft een exclusieve korting geregeld van 20% op de kaartprijs! Jij betaalt dus geen €19,50 maar €17,20 en geen €17,50 maar €15,60 per persoon!

 voor deze aanbieding.
Footer Icon