Header home

PLAY ON. voetbalkampen

BOEK NU EEN WEEKKAMP MET 15% KORTING!

De PLAY ON. voetbalkampen komen naar jou toe deze zomer! Ben jij tussen de 6 en 14 jaar en wil je een hele week voetballen bij een voetbalclub bij jou in de buurt onder leiding van Eredivisie-voetballers? Meld je dan aan voor de PLAY ON. voetbalkampen!

jno6187


De PLAY ON. Football Experience biedt jongeren t/m 14 jaar de ultieme voetbaldag en/of -week. In samenwerking met een groot aantal nationale en internationale profvoetballers krijgt het fenomeen ‘voetbalkamp’ een nieuwe dimensie. Als ambassadeurs van PLAY ON. bieden zij, in samenwerking met een groep enthousiaste jonge trainers en coaches een breed programma bestaande uit trainingen, clinics, competities, spellen, showcases en veel meer voetbalentertainment.
Voor alle leeftijdsgroepen t/m 14 jaar en alle niveaus worden verschillende week- en dagprogramma’s aangeboden. Of het nou gaat om een voetbalshow van jouw favoriete voetballer, toch even een handtekening scoren of een echte techniektraining waarmee je even een balletje trapt met hem/haar; PLAY ON. biedt voor ieder wat wils.

De focus bij PLAY ON. ligt extra op de voetbalbeleving. Naast de trainingen en onderlinge competities zijn er demonstraties, meet & greets en is er aandacht voor e- sports en ontvangt iedere deelnemer een custom-made PLAY ON. tenue en aan het einde van de week een echt PLAY ON. Certificaat.

Klik hier voor de trailer.

Exclusief voor PV-leden
Een PLAY ON. weekkamp nu van €299,00 voor €255,00!

 voor deze aanbieding.
Footer Icon