Header home

Astrologie Consult

DUIK DIEPER IN JOUW PERSOONLIJKE ONTWIKKELING!

Op basis van je geboorte gegevens kun je door een uniek perspectief naar patronen en cycli in jouw leven kijken.  In een Astrologie consult ga je in gesprek met een astroloog over je leven en spirituele ontwikkeling aan de hand van de geboorte horoscoop en zal je leren dat er veel meer schuil gaat achter jouw unieke horoscoop dan die uit de krant.

Astrologie is een bijzonder systeem voor zelfontwikkeling. Het is duizenden jaren oud en geeft inzicht in onze psychologie, patronen in het leven en spirituele ontwikkeling. Kosmische activiteit is door de jaren heen geobserveerd door verschillende culturen, die een synchroniciteit opmerkten met cycli op aarde. Een symbolische taal, gebaseerd op archetypen, is toen ontstaan om de relatie tussen mens en kosmos te interpreteren. Een vaak genoemde quote is dan ook: as above, so below.

astrology-993127-1280De meeste mensen weten wel dat zij bijvoorbeeld Boogschutter zijn, omdat ze in december zijn geboren. Maar er zijn wel meer mensen in december geboren. Zijn die dan allemaal hetzelfde? Nee, absoluut niet. De geboorte horoscoop is een kaart met alle kosmische activiteit, exact op het moment van jouw geboorte. Precies op de minuut waarin jij jouw eerste ademhaling nam en met deze realiteit verbonden werd. Een moment in de tijd, waarin die unieke combinatie van kosmische cycli resoneerde. De zon stond in december in Boogschutter, maar waar stonden de maan, venus en mars? En wat is jouw ascendant? Een bijzonder informatieve kaart dus, waarin een heel verhaal te ontrafelen is.

Nieuwsgierig geworden? En toe aan meer inzichten en richting in jouw leven? Boek een Astrologie consult en ik duik graag samen in de sterren. Een consult duurt 90 minuten. Het is nodig om het volgende te weten: exacte geboorte tijd ( 5:21 am) , geboortedatum (20-12-1984) en geboorte stad (Amsterdam).

Hoewel het meeste van mijn werk en website Engelstalig is, kan de reading gewoon in het Nederlands.

Exclusief voor PV-leden
Boek nu nu een persoonlijk Astrologie consult met 15% korting: van €165 voor €140!

 voor deze aanbieding.
Footer Icon