Header home

Madurodam

30% HEROPENINGSKORTING!

Speciale heropeningsactie: Bezoek Madurodam met 30% korting 

Hoera, we zijn weer open!  

Goed nieuws, Madurodam is weer geopend! Wil jij er ook graag weer op uit? Wij zorgen ervoor dat dit op een leuke én veilige manier kan. Overal in het park zie je vrolijk gekleurde harten zodat je precies weet wat 1,5m afstand is. Medewerkers staan klaar om je hartelijk te ontvangen. Er zijn extra hygiëne maatregelen genomen en snacks zijn individueel verpakt af te halen bij het ‘take away punt’.

madurodam-theflyingdutchmanBewonder het nieuwe vliegtuig ‘The Flying Dutchman’ midden in het park. Ook de andere attracties zijn helemaal aangepast. Geniet zorgeloos van de mooiste belevingen. In attractie de Waterwolf maak je van water land. Ontdek meer van de Nederlandse roots van de wereld stad New York in de attractie Nieuw Amsterdam.

In Madurodam beleef je gegarandeerd een leuk en veilig dagje uit voor iedereen. Met de speciale actie krijg je nu tijdelijk 30% korting op jouw ticket. Jij betaalt slechts €13,65 per ticket. Kinderen 0 t/m 2 jaar gratis toegang.

Wees er snel bij en reserveer je tijdslot vooraf online. Per dag geldt een maximale capaciteit aan bezoekers. De korting is geldig vanaf Hemelvaart tot de zomervakantie en wordt verrekend aan de kassa. Kom jij gauw weer met familie en/of vrienden het beste en mooiste van Nederland ontdekken?

Wil je meer weten over onze COVID-19 maatregelen? Hier lees je er alles over: https://www.madurodam.nl/nl/covid-19

madurodam-overzicht 2

 

 voor deze aanbieding.
Footer Icon