Header home

Postillion Hotels

10% KORTING OP EEN HOTELKAMER!

Postillion Hotels is al meer dan een halve eeuw een begrip in Nederland. Wat niet wil zeggen dat ze niet met hun tijd zijn meegegaan.
Sinds de opening van de allereerste vestiging in Bunnik in 1959, lopen ze voorop wat betreft faciliteiten voor de moderne zakenreiziger. Inmiddels telt Postillion Hotels zes locaties. Stuk voor stuk gunstig gelegen nabij snelwegen.

Om de zakenreiziger zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, heeft Postillion het ‘Meet Work Stay’ concept in het leven geroepen. Zo zijn onze goed geoutilleerde business points de plek bij uitstek voor Het Nieuwe Werken. Simpelweg ‘plug & play’ voor een korte werksessie of productieve meeting op een centrale plek.  Wellicht een tip!

Postillion Dordrecht
Dordrecht

Je kunt de Postillion Hotels vinden in Amersfoort-Veluwemeer, Amsterdam, Arnhem, Deventer, Dordrecht en Bunnik-Utrecht.

Alle Postillion Hotels beschikken over restaurants en natuurlijk de comfortabele bedden in onze stijlvolle hotelkamers.  Daarnaast zijn zij er bijzonder trots op dat alle Postillion Hotels door Green Key gewaardeerd zijn met niveau goud voor onze inspanningen op het gebied van duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Postillion Amersfoort
Amersfoort

Speciale kortingsactie ABN AMRO
Korting van 10% op de Best Available Rate per dag per locatie (niet van toepassing op non refundable rates of in combinatie met andere acties). Je kunt dit tarief online boeken via de website van Postillion Hotels.

Postillion Hotels zien er naar uit jou in een van hun hotels te mogen verwelkomen!

 voor deze aanbieding.
Footer Icon