Header home

ForenZo Fietsshop

20% KORTING OP (ELECTRISCHE) FIETSEN VOOR HET HELE GEZIN!

In de ForenZo Fietsshop koop je voordelig en gemakkelijk een nieuwe fiets. PV-leden krijgen een flexibele korting die soms kan oplopen tot 30% bij de aanschaf van een (elektrische) fiets. Deze korting geldt voor het hele assortiment fietsen.
Fietsen geeft je een fit gevoel waardoor je lekkerder in je vel zit. Dit resulteert in een hogere productiviteit. Door te fietsen bespaar je veel tijd en geld, denk aan parkeren, file rijden en benzine kosten. Dit geldt voor zowel dagelijks of recreatief gebruik.

Voor ieder wat wils
Of je nu op zoek bent naar een hippe stadsfiets of een elektrische fiets, de ForenZo Fietsshop heeft voor ieder wat wils. Door de kortingen op diverse merken en keuze uit een uitgebreid assortiment van de grootste fietsmerken (o.a. Sparta, Gazelle, Batavus en Koga) is een fiets kopen bij de Fietsshop voor iedereen een uitstekende keus!

Kortingen die worden aangeboden staan op voucher en variëren per kalendermaand.

Forenzo fietsen forenzo-elektrisch forenzo-kinderfietsen

Hoe werkt het?
Een (elektrische) fiets bestellen in de Fietsshop is heel eenvoudig. Je kiest de fiets of e-bike van je voorkeur en klikt deze aan. Na het klikken op de betreffende fiets kies je het model, de kleur en de maat en plaats je de fiets in je winkelmand. Na betaling wordt de fiets keurig rijklaar thuis bezorgd.

Vergoeding van je fiets door de bank
Maak jij voor je woon-werk verkeer (deels) gebruik van de fiets? Dan kun je kiezen voor een fiscaal voordeel. Heb je de afgelopen drie jaar geen fiets van de zaak gedeclareerd, dan kun je weer gebruik maken van dit voordeel. In Flex Benefits lees je hoe je de fiets kunt declareren. 

 voor deze aanbieding.


pv-ster-30

Aanbieding details

Categorie:Exclusief
Geldig van:11 mei 2020
Geldig tot:31 december 2021Footer Icon