Header home

La Rive - Perfect Harmony

50% KORTING OP EEN PRACHTIG BOEK OVER HET TOPRESTAURANT LA RIVE!

Een prachtig boek over het toprestaurant La Rive dat Inter Continental Hotel Amstel Amsterdam herbergt. Chef de cuisine Rogér Rassin & maître sommelier Ronald Opten, 1 + 1 = 3 Perfect Harmony.

Perfect Harmony is een prachtig boek over het toprestaurant dat Inter Continental Hotel Amstel
Amsterdam (kortweg: het Amstel Hotel) herbergt. De Britse Koningin Elizabeth was er te gast, maar ook de mannen van de Rolling Stones slapen er regelmatig, evenals popicoon Rihanna. Het gebouw dat ontworpen werd in opdracht van Samuel Sarphati, is gelegen aan de rivier de Amstel waar het trots over uitkijkt.
Maakte het Amstel Hotel aanvankelijk een aarzelende start in 1867, inmiddels valt het niet meer weg te denken uit het Amsterdamse straatbeeld en wordt het alom geprezen om zijn klasse en grandeur. Maar ook achter de prachtige façade valt een wereld te ontdekken.

la-rive-coverIn het hotel is namelijk La Rive gehuisvest: een bijzonder restaurant dat naam gemaakt heeft met zijn Frans-Mediterrane keuken, waarbij veel verse groenten en seizoensproducten op innovatieve wijze en met veel aandacht bereid worden. Het leverde La Rive een Michelinster op en veel waardering. Elke gast wordt in La Rive op zeer gastvrije wijze onthaald en krijgt er culinaire hoogstandjes geserveerd, vergezeld van de mooiste wereldwijnen – en dat alles tegen een prachtig decor.

Actiekorting voor PV-leden
Exclusief voor PV-leden geldt een korting van 50% op de normale prijs: La Rive – Perfect Harmony van € 64,00 voor € 32,00!

 

 voor deze aanbieding.
Footer Icon