Header home

BOWIE Concert

VOOR €48,50 NAAR DIT GROOTSTE EERBETOON AAN DAVID BOWIE!

‘Het BOWIE Concert’ is het grootste eerbetoon aan David Bowie aller tijden en daarmee een absolute ‘must see’ show voor elke liefhebber.

Vijf jaar na zijn dood komt pop legende tot leven tijdens unieke concertreeks: Het BOWIE Concert is ode aan een wereldster. Heroes, China Girl, Under Pressure en This Is Not America. David Bowie is een iconische wereldster die bepalend is geweest voor de recente popgeschiedenis. In januari 2021 is het precies vijf jaar geleden dat de zanger overleed. Reden voor een waardig eerbetoon waarbij internationale topmusici zijn allergrootste hits vertolken.

Een immense live band zorgt samen met een ongeëvenaard decor voor een spectaculaire ode aan één van de meest legendarische artiesten aller tijden. Onder de naam ‘Het BOWIE Concert’ is deze unieke show in 2022 (in plaats van 2021) te zien in Amsterdam, Den Bosch en Rotterdam. 

bowie-concert-bowie

Er is bijna twee jaar gewerkt aan de creatie van ‘Het BOWIE Concert’. Dit unieke eerbetoon wordt uitgevoerd door een cast van ruim twintig artiesten, zangers en dansers. Ze zijn na een langdurig en zorgvuldig uitgevoerd auditieproces gecast voor deze bijzondere concertreeks. Ook het decor en de effecten zijn uniek. Het repertoire van David Bowie verdient dat en is niet zonder reden onderdeel geworden van het collectieve geheugen. De van oorsprong Britse zanger heeft de muziekgeschiedenis blijvend veranderd. Met zijn nummers, zijn verhaal en zeker ook door zijn bij vlagen excentrieke verschijning. Al deze elementen komen tijdens ‘Het BOWIE Concert’ voorbij. De absolute hoofdrol is echter weggelegd voor de muziek.

Tijdens het ruim twee uur durende concert worden alle iconische hits in de oorspronkelijke versies gespeeld. Van ‘Space Oddity’ tot ‘Let’s Dance’ en ‘Life on Mars’, maar ook bijzondere duetten zoals ‘Tonight’ (dat Bowie zong met Tina Turner) en ‘Dancing in the Street’ (duet dat hij zong met Mick Jagger). De show is daarmee een onvergetelijke reis terug in de tijd en een feest der herkenning voor elke Bowie fan. Drie verschillende zangers – twee mannen en een vrouw – vertolken elk een andere periode uit het leven van Bowie. Cabaretier en muziekkenner Vincent Bijlo rijgt alle nummers vakkundig en als een ware ‘rode draad’ aaneen. Informatief, verrassend en met veel humor. ‘Het BOWIE Concert’ is het grootste eerbetoon aan David Bowie aller tijden en daarmee een absoluut ‘must see’ show voor elke liefhebber. Mis het niet!

bowie-concert-bandWaar en wanneer

* zondag 15 januari 2022 om 15.00 uur in AFAS Live, Amsterdam

* zaterdag 22 januari 2022 om 20.00 uur in Brabanthallen, Den Bosch

* zaterdag 29 januari 2022 om 20.00 uur in Ahoy, Rotterdam

Kaarten
De kaartverkoop voor deze gelimiteerde en exclusieve concertreeks is van start gegaan en wij hebben eersterangs plaatsen kunnen reserveren op de parterre (A'dam rij 11-12 en Den Bosch rij 16) en de parterre tribune (R'dam rij 2). Van €75,00 voor €48,50!

Ledenprijs geldt in dit geval voor jou en je partner. Voor verdere familie en vrienden betaal je de introducéprijs, die ook nog een leuke korting geeft van ruim 20%!

Na betaling is annulering van de tickets niet meer mogelijk. Zie voorwaarden in Reglement Aanbiedingen. 

Bestellen

Datum15 jan 2022 15:00
LocatieAFAS Live
PlaatsAmsterdam
Omschrijving
Beschikbaar19 stuks
Leden tickets (max. 2) € 48,50 per ticket
Introducé tickets (max. 8) € 58,50 per ticket
Datum22 jan 2022 20:00
LocatieBrabanthallen
PlaatsDen Bosch
Omschrijving
Beschikbaar18 stuks
Leden tickets (max. 2) € 48,50 per ticket
Introducé tickets (max. 8) € 58,50 per ticket
Datum29 jan 2022 20:00
LocatieAhoy
PlaatsRotterdam
Omschrijving
Beschikbaar26 stuks
Leden tickets (max. 2) € 48,50 per ticket
Introducé tickets (max. 8) € 58,50 per ticket

Log in om een bestelling te plaatsen.

Inloggen
pv-ster-35

Aanbieding details

Categorie:Exclusief
Geldig van:07 mei 2020
Geldig tot:10 juni 2021



Footer Icon