Header home

Wonderwel, welkom in het huis van de toekomst

VOOR €13,56 DIT BOEK VOOR HET GEHELE GEZIN!

Een boek voor het hele gezin! Verwonder je over bijzondere natuurkrachten en duurzame technieken om zuinig te zijn met energie, drinkwater en alles wat leeft op aarde. Een boek vol prikkelende vragen, verhelderende illustraties en proefjes om thuis mee aan de slag te gaan!

wonderwelJe ontdekt mooie verhalen achter de werking van alledaagse voorzieningen in huis, zoals de kraan, het stopcontact, de verwarming en je mobiel. Wie hebben die ooit zo bedacht? En hoe gaan die voorzieningen er uitzien in het huis van de toekomst?
Dit boek verkent op een vrolijke manier de mogelijkheden en dilemma’s van duurzaamheid bij jou thuis. Ook ontmoet je technici die over de toekomst nadenken en die ervoor zorgen dat alles het elke dag weer doet. De komende jaren hebben we veel praktische en vindingrijke mensen nodig om te bouwen aan een duurzame toekomst. Misschien ben jij er daarvan één. Dit boek nodigt je uit om mee te doen!

Marlie Hollands is docent in het basisonderwijs. ‘Duurzaamheid begint bij liefde voor de natuur. Die hebben kinderen volop! En techniek vinden ze vaak heel spannend! Dit boek gaat over allebei. Het biedt handvatten om kinderen enthousiast te maken voor de uitdaging van duurzaamheid, thuis en op school.’

Hans Wilschut is projectleider bij de Vakschool Technische Installaties (VTI). ‘De basisvoorzieningen in huis zijn prachtcombinaties van natuur en techniek. Graag zet ik met dit boek de technici in het zonnetje die ervoor zorgen dat de voorzieningen het elke dag weer doen.’

Het voorwoord is geschreven door Doekle Terpstra, Voorzitter Techniek Nederland.

Exclusief voor PV-leden
Jij krijgt nu 20% korting en betaalt slechts €13,56 in plaats van €16,95!
Prijs is exclusief €3 verzendkosten.

 voor deze aanbieding.
Footer Icon