Header home

Vinobox - SupportYourLocals Box

VAN €92 VOOR €69 VOOR HEERLIJKE WIJNEN!

Speciaal voor PV ABNAMRO hebben we een aantal Limited Edition Vinoboxen in de aanbieding met een unieke korting én gratis thuisbezorging.

Support Your Locals Box
Bij Vinobox werken we nauw samen met een aantal wijnhuizen van Nederlandse komaf. Speciaal voor ABN Amro heeft Vinobox een selectie smaakvolle wijnen samengesteld van twee bijzondere Nederlandse wijnhuizen. Nu van €92 voor €69 en gratis verzonden!

Château De Panéry
Het ‘Domaine De Panéry’ is al meer dan 20 jaar in het bezit van de familie Grijseels. Wijn werd er al vele jaren gemaakt, maar pas toen Rutger en Angelique het in 1999 in bezit kregen werden de wijnen écht interessant. Ook de volgende generaties van de familie Grijseels worden in het bedrijf betrokken, al was het maar omdat hun (kinder)tekeningen de verschillende flessen sieren.

Wijnerij de Belaeving
In het Limburgse Egchel wordt op een eigenzinnige en zeer moderne manier druiven geteeld: in oude rozenkassen! Zo wordt op duurzame en innovatieve wijze een klimaat geschapen waarin de verschillende druivensoorten goed tot hun recht komen. De unieke combinatie van mediterraanse temperaturen en Limburgse kleigrond proef je terug in elke fles!

vinobox-zomerbox-2Wat zit er in?
We hebben de volgende smaakvolle wijnen geselecteerd:

 1. Château Panéry Madone Blanc
  Levendige wijn met een volle afdronk.
 2. Château Panéry La Madone
  Fris en harmonieus van smaak.
 3. Château Panéry rouge Cuvée Henry
  De wijn heeft een robijnrode kleur en elegante smaak.
 4. Belvinage Chardonnay Excellence
  Rond in de mond en fijne afdronk.
 5. Belvinage Tempranillo Excellence
  Sappige en toegankelijke wijn.
 6. Belvinage Merlot Excellence
  Robijnrood en kruidig van smaak.

Exclusief voor PV-leden
De SupportYourLocals Box is een heerlijke selectie wijnen:

 • Van €92 voor €69
 • Met 1 rosé, 2 witte en 3 rode wijnen
 • Gratis verzonden
 • Geleverd binnen 5-7 werkdagen

vinobox-wijngaard

Wie is Vinobox?
Vinobox is een onafhankelijk en jong wijnbedrijf. Wij werken samen met vele verschillende wijnspecialisten en toeleveranciers. Waarbij de kwaliteit, in verhouding tot de prijs, van de wijn altijd voorop staat. Elke Vinobox is een verrassingspakket en wordt gratis geleverd in een mooie cadeauverpakking, inclusief notitieblaadjes waar je naast je eigen smaaknotities ook de wijnbeschrijvingen kan vinden.

Smaakvolle wijn voor een zachte prijs
Naast bijzondere thema-boxen biedt Vinobox speciaal voor PV ABN AMRO ook een korting op de eerste maand van haar Vinobox Membership. Met het Vinobox Membership ontvang je elke maand een gepersonaliseerd pakket smaakvolle wijnen. Rood of wit, 3 of 6 flessen, vol & krachtig of juist licht & rond? Jij bepaalt!

Elke maand bezorgen we het wijnpakket gratis bij je thuis. Zit er een wijn tussen die je lekker vindt? Dan bestel je hem met beste prijsgarantie na in onze webshop.

Probeer Vinobox nu met 30% korting
Wil je Vinobox een keer proberen? Speciaal voor PV-leden bieden we nu 30% korting op de eerste maand.

 voor deze aanbieding.
Footer Icon