Header home

Bobby Hero Rugtas

VOOR €99,95 EEN ANTI-DIEFSTAL RUGZAK INCL. EEN BAMBOE STYLUS PEN, BAMBOE THERMOSFLES MET THEE-INFUSER, NOTITIEBLOK A6 EN EEN POWERBANK

De Bobby Hero original rPET anti-diefstal rugzak is een model rugzak die je helpt om altijd veilig, zorgeloos en georganiseerd te reizen.
Het snijvaste en waterafstotende materiaal waar de tas van gemaakt is en de verborgen ritssluitingen en zakken houden je spullen veilig terwijl je onderweg bent. Deze heel handige rugzak heeft functies zoals een geïntegreerde USB-laadpoort, oplichtende veiligheidsstrips en een bagageband. Aan de binnenkant zitten gewatteerde compartimenten voor een 15,6" laptop, tablet tot 12,9" en al je andere spullen. De rugzak is gemaakt van rPET (gerecyclede PET-flessen). Geregistreerd ontwerp®

Video van de tas op youtube : https://youtu.be/XjIQUzJE1SM

bobby-rugtas-detailfoto-artikelenIn de rugtas wordt het volgende voor je meeverpakt:
een bamboe zwartschrijvende balpen met stylus, een bamboe/ rvs dubbelwandige thermosfles
(420ml) inclusief thee-infuser, een gecertificeerde aluminium powerbank met een capaciteit van
4000mAh. (ruim voldoende om een smartphone op te laden) en een notitieblokje (30 vel) waarvan het papier gemaakt is van o.a restafval van Noord-Hollandse tulpenbollen.

Exclusief voor PV-leden
Deze Bobby Hero original rPET anti-diefstal rugzak gevuld met een bamboe stylus pen, bamboe thermosfles met thee-infuser, notitieblok A6 en een powerbank in de kleuren blauw, groen of zwart van €136,95 voor €99,95!

bobby-rugtas-blauw-open bobby-rugtas-blauw-pakket

 voor deze aanbieding.
Footer Icon