Header home

Feyenoord Fanshop

50% KORTING OP WEDSTRIJDSHIRTS EN TRAININGSKLEDING!

De kortingsactie waar jij als supporter op gewacht hebt. Profiteer van maar liefst 50% korting op het gehele adidas-assortiment 2019-2020. Zoek jij nog een heerlijke outfit om de uurtjes thuis wat aangenamer te maken? Wacht dan niet langer!

feyenoord-thuisshirtBij Feyenoord vind je de leukste producten voor de laagste prijzen. Op de sale pagina vind je alle Feyenoord producten die aangeboden worden met korting. 10% korting, 20% korting, 30% korting, misschien zelfs 50% korting, jaag hier op de leukste koopjes! Door de lancering van vele nieuwe producten, wisselt het assortiment op deze pagina regelmatig en is het de moeite waard om dit in de gaten te houden!

Wat biedt Feyenoord aan in de sale categorie?
De producten variëren van kleding tot sfeerproducten tot aankleding en leuke decoraties voor in huis. De producten zijn voorzien van Feyenoord-logo en verkrijgbaar voor een lage prijs. Producten die perfect zijn voor de tijdloze Feyenoorder, de supporter die geeft om zijn club en deze naar de overwinning gaat juichen!

Bestel snel jouw favoriete afgeprijsde artikelen!
Ben jij gek op koopjes en op Feyenoord? Bekijk dan de sale categorie voor een overzicht van de afgeprijsde artikelen. Maak hieruit je keuze en bestel deze artikelen gemakkelijk online. Maar wees er wel snel bij en houdt de fysieke Feyenoord Fanshops en de webshop in de gaten voor de laatste aanbiedingen! Voor de producten in de sale categorie geldt op = op.

feyenoord-trainingspak feyenoord-uitshirt-kids

 voor deze aanbieding.
Footer Icon