Header home

Abonnement Kindertijdschriften

50% KORTING OP BOBO, OKKI, WILD VAN FREEK EN NATIONAL GEOGRAPHIC JUNIOR

Tijdschriften zijn er voor alle leeftijden. Met Bobo, Okki, National Geographic Junior en Wild van Freek is Blink de grootste Nederlandse uitgever van educatieve kindermerken. Van oudsher zijn de merken vooral bekend als tijdschrift. Exclusief voor PV-leden hebben we nu een korting van 50% op een jaarabonnement.

tijdschrift-bobo-coverBobo (van €59,00 voor €29,50)
Bobo is al meer dan 45 jaar hét tijdschrift voor kleuters. Door middel van leuke en leerzame opdrachten en puzzels leren kinderen spelenderwijs de basis van letters, woorden, getallen, vormen en kleuren. Verder staan in Bobo leuke voorleesverhalen en ontdekt je kind van alles over dieren. Bobo sluit aan bij wat kinderen van 4 jaar en 5 jaar leren in groep 1 en groep 2. Neem nu een voordelig abonnement op Bobo en ontvang het magazine iedere 4 weken gratis thuis.

 

 

 

 

tijdschrift-okki-coverOkki (van €59,00 voor €29,50)
Okki is een tijdschrift speciaal voor kinderen die leren schrijven, lezen en rekenen. Leerzaam voor kinderen van 6 jaar en 7 jaar die in groep 3 of groep 4 zitten. In iedere Okki kan je kind zelfstandig aan de slag met puzzels, moppen, weetjes over dieren en de wereld, knutsel- en tekenopdrachten en leesverhalen. Okki wordt samen met leerkrachten ontwikkeld, hierdoor sluit het tijdschrift goed aan bij school. Neem nu een voordelig abonnement op Okki en ontvang het magazine iedere 4 weken gratis thuis. Zo wordt je kind op een leuke manier wijzer!

 

 

 

 

tijdschrift-nat-geographic-junior-coverNational Geographic Junior (van €59,00 voor €29,50)
Ontdek de wereld met het tijdschrift National Geographic Junior. Het magazine is speciaal voor jongens en meiden (vanaf 9 jaar). Maak kennis met spectaculaire natuurverschijnselen en expedities, bijzondere dieren, afgewisseld met uitdagende puzzels en testen en bizarre records. Verder staat het tijdschrift National Geographic Junior vol met handige informatie voor een toffe spreekbeurt of werkstuk op school. Neem nu voordelig een abonnement op National Geographic Junior en ontvang het magazine iedere 4 weken thuis.

 

   

tijdschrift-wild-van-freek-coverWild van Freek (van €59,00 voor €29,50)
Kies jouw abonnement op het tijdschrift Wild van Freek. Het magazine is voor kinderen vanaf 7 jaar. Wild van Freek is voor alle jongens en meiden die gek zijn op wilde dieren en Freek Vonk. In het tijdschrift neemt Nederlands bekendste bioloog de kinderen mee op avontuur. Ze liften mee in zijn rugzak naar onbereikbare plekken en staan oog in oog met de wilde dieren die hij tijdens zijn reizen tegenkomt. Het magazine geeft een uniek kijkje in het leven van Freek. Daarnaast staat het vol spectaculaire weetjes over wilde dieren, grappige strips, puzzels, quizzen, moppen en nog veel meer wild nieuws!

 

Actievoorwaarden
• De actie is niet geldig in combinatie met andere acties of kortingen.
• Het abonnement bestaat uit 12 edities + special (in april)
• Voor dit artikel geldt geen recht op retour.
• Het abonnement begint en eindigt automatisch.
• Voor actuele verschijningsdata kijk op https://www.blinkshop.nl/verschijnplanning

Dit aanbod is alleen geldig in Nederland. Het is niet mogelijk om het tijdschrift te laten bezorgen op een adres buiten Nederland. 

 voor deze aanbieding.
Footer Icon