Header home

Abonnement Tijdschriften

50% KORTING OP GESELECTEERDE TIJDSCHRIFTABONNEMENTEN!

50% korting op een jaarabonnement!

new-skool-media-deliciousdelicious. (van €130,00 voor €65,00) 
Bij delicious. magazine draait alles om koken en eten. Met maakbare recepten, fotografie om bij te watertanden en heel veel verhalen over mensen met een passie voor eten. Met daarnaast de laatste trends uit de wereld van food en tips & tricks voor in de keuken om een betere kok te worden. Met delicious. magazine wordt koken en eten steeds leuker en lekkerder. delicious. verschijnt 16x per jaar, waarvan 2 extra dikke kerstnummers en 4 extra luxe special editions.

 

new-skool-media-fietsactiefFietsActief (van €70,00 voor €35,00) 
Het leukste fietstijdschrift van Nederland? Dat is FietsActief! Met in ieder nummer verschillende unieke fietsroutes met kaart, knooppuntenroutes, volop inspiratie voor fietsweekendjes in eigen land en voor fietsvakanties binnen Europa en een streekgidsje met lokale routetips, kortingsacties en de leukste afstapadressen. FietsActief verschijnt 9x per jaar, inclusief toegang tot álle FietsActief-routes in het online routearchief. 

 

 

new-skool-media-formule-1FORMULE 1 (van €125,90 voor €62,95) 
FORMULE 1, als enig Nederlands magazine aanwezig bij alle Grands Prix ter wereld! En dat al sinds 1994. Na elke race brengt FORMULE 1 het laatste nieuws, achtergronden en analyses thuis op je mat, inclusief spraakmakende columns van Rob Kamphues, Ho-Pin Tung en Noël Ummels. In iedere editie onderscheidende fotografie door Peter van Egmond. FORMULE 1 verschijnt 21x per jaar, waarvan 3 specials (de Previewspecial, Zomer/Thema-special en het Jaar van Max).

 

new-skool-media-kijkKIJK (van €75,00 voor €37,50) 
Nieuws heb je tegenwoordig overal bij de hand, ook over wetenschap en technologie. Maar waar lees je nog hoe het écht zit? Als jij iemand bent die doorvraagt, die zoek naar diepgang en de wereld graag beter wil begrijpen…dan is KIJK jouw blad. Elke maand relevante en betrouwbare verdieping op actualiteit, vol boeiende wetenschappelijke en technologische feiten, uit verschillende invalshoeken zodat je de wereld nóg beter begrijpt. KIJK verschijnt 12x per jaar.

 

new-skool-media-seasonsSeasons (van €83,00 voor €41,50) 
Seasons laat je dromen en genieten van het romantische, landelijke leven. Met inspirerende huizen en tuinen, creatieve en praktische groenideeën, seizoensrecepten, ontmoetingen met buitenmensen en logeeradressen midden in de natuur. Puur leven. Dat is Seasons. Seasons verschijnt 12x per jaar.

 

 

new-skool-media-vorstenVorsten (van €102,34 voor €50,00) 
Vorsten is hét tijdschrift voor iedereen die geïnteresseerd is in de Oranjes en andere koninklijke families. Regelmatig spreekt Vorsten met leden van koningshuizen, en ook bij bezoeken in binnen- en buitenland is Vorsten erbij. Over al dat koninklijke nieuws brengt Vorsten verslag uit, voorzien van de allermooiste foto’s. Maar ook over mode, juwelen, (historische) achtergronden en cultuur met een koninklijk tintje leest u alles in Vorsten. Vorsten verschijnt 14 keer per jaar, inclusief vier extra dikke edities en een Jaarboek.

 

new-skool-media-zinZin (van €85,00 voor €42,50) 
Hét tijdschrift over gezondheid, financiën, relaties, reizen en cultuur. Vol met diepgravende verhalen, bijzondere interviews en inspirerende mensen. Voor vrouwen én mannen. Zin verschijnt 13x per jaar. 

 

 voor deze aanbieding.
Footer Icon