Header home

Pathé E-Filmvouchers

VANAF €7,25 NAAR EEN PATHÉ BIOSCOOP BIJ JOU IN DE BUURT!

Pathé bestaat al ruim 100 jaar en is het grootste bioscoopbedrijf van Europa. In Nederland hebben zij 26 bioscopen in 19 steden, met meer dan 165 zalen en ruim 35.500 stoelen.  Er zijn Pathé bioscopen in Amersfoort, Amsterdam, Arnhem, Breda, Delft, Den Haag, Ede, Eindhoven, Groningen, Haarlem, Helmond, Leeuwarden, Maastricht, Nijmegen, Rotterdam, Tilburg, Utrecht, Zaandam en Zwolle.
Zo is er altijd een bioscoop bij jou in de buurt!

Altijd de nieuwste films
Het filmprogramma van Pathé is breed en altijd actueel. Natuurlijk worden alle belangrijke, nieuwe films vertoond. In diverse genres: van actie tot romantiek, van thriller tot science fiction. Bovendien vertoont Pathé hoogwaardige films die net iets minder commercieel potentieel hebben. Ook voor kinderen is er in de theaters heel wat te genieten. Verder besteedt Pathé bijzondere aandacht aan Nederlandse films.

Op elk moment naar de film
Pathé zorgt ervoor dat je naar de film kunt wanneer je dat wilt. Dus geen twee voorstellingen per dag, zoals in veel bioscopen, maar wel tien, en soms zelfs nog meer. Ook prettig: niet alle films beginnen tegelijk. Op welk moment van de dag je ook binnenloopt, er starten binnen een half uur altijd minimaal drie films.

Meer informatie: www.pathe.nl 

Pathe filmvoucherKortingsactie
De PV heeft een kortingsactie met Pathé geregeld voor de Pathé Midweek E-voucher en Pathé Film E-voucher. 
De Pathé Midweek E-voucher is alleen geldig op maandag t/m donderdag met uitzondering van de erkende feestdagen en de kerstvakantie. De Pathé Film E-voucher is alle dagen van de week geldig.

Beide vouchers zijn geldig in alle Pathé bioscopen in Nederland.
Let op: Voor 3D, IMAX, IMAX 3D voorstellingen geldt een toeslag die je moet betalen in de bioscoop.

Prijzen
De prijs van een ticket varieert per Pathé bioscoop en bedraagt gemiddeld €11,00 per persoon. De Pathé Midweek E-vouchers worden aangeboden voor €7,25 per voucher en de Pathé Film E-vouchers worden aangeboden voor €9,25 per voucher. Bestel je gelijk 15 vouchers krijg je zelfs nog meer korting. De vouchers zijn 12 maanden na uitgifte geldig. 

 voor deze aanbieding.
Footer Icon